Selçuk Üniversitesinden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesinden nasıl randevu alınır?
  2. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?
  3. Konya Tıp Fakültesinden nasıl randevu alınır?
  4. Nufus Randevu nasıl iptal edilir?
  5. MHRS randevu en son ne zaman iptal edilir?
  6. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman kuruldu?
  7. MHRS randevumu nasıl iptal ederim?

Selçuk Üniversitesinden nasıl randevu alınır?

Hastanemizde normal poliklinik randevuları ve öğretim üyesi özel muayene randevuları sadece web sayfamızda Online İşlemler üzerinden verilmektedir. Randevu takvimi 10 günü aşmayacak şekilde planlanmaktadır ve yeni randevular hafta içi her akşam saat 20:00'da açılmaktadır.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?

Selçuk Üniversitesi, tarihinde Konya'da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.

Konya Tıp Fakültesinden nasıl randevu alınır?

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi randevu sekreterliği numarası 0332 223 70 00 olmaktadır. Bu numarayı aramadan önce TC kimlik numaranızı hazırlamanız gerekmektedir. Sekretere bağlanarak istediğiniz bölümden TC kimlik numaranız ile randevu oluşturabilirsiniz.

Nufus Randevu nasıl iptal edilir?

Kimlik randevu iptali için resmi web sitesine girilir daha sonra iptal işlemleri için gereken bilgilerin eksiksiz bir şekilde doldurulması ve iletilmesi gerekir. Kimlik yenileme randevusunun iptali ardından yeni randevu için tarih alınır. Yeniden randevu alma işlemi ALO 199 hattından yararlanılabilir.

MHRS randevu en son ne zaman iptal edilir?

MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilirsiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman kuruldu?

1984 Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi/Kuruluş tarihi

MHRS randevumu nasıl iptal ederim?

www.mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden "randevu al" yazılı butona tıklayın. TC kimlik numarası ve şifre gibi bilgileri boşluklara yazdıktan sonra giriş yapın. Aktif haldeki randevularınız arasında yer alan korona virüs aşısı randevusunun yanında yer alan "iptal et" seçeneğine tıklayın.