Izmir metro en son ne zaman?

İçindekiler:

  1. Izmir metro en son ne zaman?
  2. 24 saat Metro devam ediyor mu?
  3. Kızılay Metro en son kaçta?
  4. Metro en son kaçta var?
  5. Ankara'da metro gece kaça kadar çalışıyor?
  6. Ankara metro kaça kadar açık 2020?
  7. Izmir metro durakları arası kaç dakika?

Izmir metro en son ne zaman?

İZMIR METROSU metro Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri. İZMIR METROSU metro hattı (Evka 3), Fahrettin Altay durağından başlayıp Evka 3 durağına gidene kadar 17 duraktan geçiyor. İZMIR METROSU metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:51'da bitiyor.

24 saat Metro devam ediyor mu?

30 Ağustos 2019'da Metro İstanbul bünyesinde yer alan 6 metro hattında, hafta sonu ve resmi tatil günlerinde 20 dakika aralıkla 24 saat hezmet verecek şekilde “Gece Metrosu” seferlerine başlanmış, pandemi sonrasında kısıtlamalar nedeniyle uygulamaya ara verilmişti.

Kızılay Metro en son kaçta?

Ankara metro hareket saatleri aşağıdaki gibi: AŞTİ'den: İlk hareket: 06:00. Son Hareket: 00:50.

Metro en son kaçta var?

METRO SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? Metrolar genellikle 06:00 – 00:00 saatleri arasında sefer düzenlemektedir. Ancak bu durum illere göre değişiklik gösterdiği gibi resmi tatillerde de farklı saatlerde düzenlenebilir.

Ankara'da metro gece kaça kadar çalışıyor?

Gün içerisinde milyonlarca insanın tercih ettiği ve trafik sorununu ortadan kaldıran metrolar pandemiden önce haftanın her günü çalışırken, yayınlanan yeni genelgeye göre, Cuma günleri saat 19.00'da başlayıp, Pazartesi günleri saat 06.00'ya kadar Raylı Sistem İşletmeleri çalışmamaktadır.Pandemi kısıtlamalarıyla ...

Ankara metro kaça kadar açık 2020?

İşte 2020 Metro çalışma saatleri... Metrolar genellikle 06:00 – 00:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Izmir metro durakları arası kaç dakika?

Yön: Evka 3 Duraklar: 17 Yolculuk Süresi: 31 dk Hat Özeti: Fahrettin Altay, Poligon, Göztepe, Hatay, İzmirspor, Üçyol, Konak, Çankaya, Basmane, Hilal, Halkapınar, Stadyum, Sanayi, Bölge, Bornova Metro, Ege Üniversitesi, Evka 3 İZMIR METROSU metro hattı (Evka 3) arası 2 güzergah içeriyor.