Akademik Teşvik ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Akademik Teşvik ücreti ne kadar?
  2. Akademik Teşvik kaç ay verilecek?
  3. Akademik Teşvik puanları nedir?
  4. 2020 akademik Teşvik ne zaman?
  5. Akademik teşvik ne demek?
  6. Doçentlik puanı nasıl hesaplanır?
  7. Akademik Teşvik ne zaman ödenecek 2021?
  8. Akademik Teşvik başvurusu nasıl yapılır?
  9. Bir makale kaç puan?
  10. Akademik makale kaç puan?

Akademik Teşvik ücreti ne kadar?

Profesör 789 lira, doçent 710 lira, yardımcı doçent 631 lira, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, okutman, uzman, çevirici ve eğitim-öğretim planlamacısı ise 552 liraya kadar aylık ödenek alabilecek.

Akademik Teşvik kaç ay verilecek?

b) Her bir takvim yılı için bir önceki yılda gerçekleştirilen faaliyetler esas alınmak suretiyle hesaplanan akademik teşvik puanı üzerinden Şubat ayının onbeşinden itibaren oniki ay süreyle her ayın onbeşinde ödenir.

Akademik Teşvik puanları nedir?

Tıklayınız. Akademik Teşvik Puanı: ... Bu hesaplama, öğretim elemanının her bir faaliyet türünün alt faaliyetinden dolayı almış olduğu oranların toplamı ile her bir akademik faaliyet türü için belirlenmiş olan (30) puanın çarpılması sonucu elde edilir [Akademik faaliyet türü puanı = alt faaliyet oranları toplamı x 30]."

2020 akademik Teşvik ne zaman?

Teşvik ödemesi yalnızca 1 Ocak-31 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen bilimsel faaliyetleri kapsamaktadır.

Akademik teşvik ne demek?

Bildiğiniz üzere, 6564 sayılı Kanunun 2 nci maddesi ile 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununa eklenen ek 4 üncü maddede; "Her bir takvim yılı için, bir önceki yıl, bilim, teknoloji ve sanata katkı sağlayıcı nitelikte yurt içinde veya yurt dışında sonuçlandırılan proje, araştırma, yayın, tasarım, sergi, patent ile ...

Doçentlik puanı nasıl hesaplanır?

Doçentlik puan hesaplama işlemlerinde tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8'ini, ikinci yazar 0.5'ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca yazar toplam puanın yarısını alır, diğer yazarlar ise diğer yarısını eşit paylaşır.

Akademik Teşvik ne zaman ödenecek 2021?

04 Ocak 2021 - 13 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği'nin 4'üncü maddesinin 3'üncü fıkrası uyarınca Başkanlığımız Akademik Teşvik Komisyonunca hazırlanan “2021 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi” aşağıda belirtilmiştir.

Akademik Teşvik başvurusu nasıl yapılır?

1. 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği başvurusu için öğretim elemanları 01.01.2020 – 31.12.2020 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri ve Faaliyet Tablosunda yer alan akademik faaliyetlerini YÖKSİS'e (https://yoksis.yok.gov.tr/ “Özgeçmiş Oluşturma” menüsünden) girmelidir.

Bir makale kaç puan?

a. SCI, SCI-exp, SSCI veya AHCI kapsamındaki dergilerde yayımlanmış makale (10 puan), b. Diğer uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış ma- kale (5 puan), c. Uluslararası sempozyumda/kongrede sunulmuş ve tam metni basılmış alanında bilime katkı sağlayan sözlü bil- diri (5 puan), d.

Akademik makale kaç puan?

(*) Tek yazarlı makalelerde yazar tam puan alır. İki yazarlı makalelerde başlıca yazar tam puanın 0.8'ini, ikinci yazar 0.5'ini alır. Üç ve daha fazla yazarlı makalelerde ise, başlıca yazar toplam puanın yarısını alır, diğer yazarlar ise diğer yarısını eşit paylaşır.