Borusan Kocabıyık Vakfı bursu kimlere verilir?

İçindekiler:

  1. Borusan Kocabıyık Vakfı bursu kimlere verilir?
  2. Borusan Kocabıyık Vakfı kime aittir?
  3. Borusan Kocabıyık Vakfı tablet veriyor mu?
  4. Borusan'ın sahibi kimdir?
  5. Borusan Kocabıyık Vakfı kaç tablet dağıtacak?
  6. Bkv bursu ne kadar?
  7. Borusan Kocabıyık Vakfı bursiyeri ne demek?

Borusan Kocabıyık Vakfı bursu kimlere verilir?

Borusan Kocabıyık Vakfı Bursları Burs Başvurusu 2021-2022. Borusan Kocabıyık Vakfı Karşılıksız Bursu Üniversitelerde Örgün Eğitim Gören Öğrencilere, Yüksek Lisans Ve Doktora Öğrencilerine, Meslek Lisesi Öğrencilerine Verilmektedir. Vakıf Lise Öğrencilerine 10 Ay, Üniversite Öğrencilerine İse 12 Ay Burs Veriyor.

Borusan Kocabıyık Vakfı kime aittir?

1992 yılında Asım Kocabıyık, eşi ve çocukları tarafından eğitim, öğretim ve kültür konularında faaliyette bulunmak, Türkiye milli eğitim ve kültürüne katkı sağlamak amacıyla kurulmuş olan Asım Kocabıyık Kültür Eğitim Vakfı, 2007 yılında Borusan Kocabıyık Vakfı adını almıştır.

Borusan Kocabıyık Vakfı tablet veriyor mu?

Kampanya kapsamında, ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitimlerine uygun şartlarda devam edebilmeleri için tablet veya dizüstü bilgisayar desteği sağlanacak.

Borusan'ın sahibi kimdir?

Bugün 21 şirketi ile faaliyet göstermekte olan Borusan Holding'in Kurucu Başkanı Asım Kocabıyık, Kasım 2001'de Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı oğlu Ahmet Kocabıyık'a devrettikten sonra kendini aktif iş yaşamı boyunca hiç kopmadığı sosyal alandaki gönüllü faaliyetlerine adadı.

Borusan Kocabıyık Vakfı kaç tablet dağıtacak?

Baykar uzaktan eğitim için 5 bin adet tablet bilgisayar dağıtacak.

Bkv bursu ne kadar?

Burs Süresi ve Burs Miktarı Burslar ilke olarak 1 (bir) yıllık süre için verilir ve burs süresi üniversite öğrencileri için 9 ay tam- 3 ay yarım burs olmak üzere 12 (on iki) aydır. 2020-2021 eğitim dönemi burs miktarı Eylül-Haziran'da 700 TL, geriye kalan TL'dir.

Borusan Kocabıyık Vakfı bursiyeri ne demek?

Borusan Kocabıyık Vakfı, kurulduğu ilk günden başlayarak eğitim için eşsiz bir kaynak sağlıyor. Vakıf, maddi olanağı kısıtlı olan başarılı öğrencilere karşılıksız burs olanağı veriyor. Bu program dahilinde, hâlihazırda gelecek vadeden 150 öğrenciye vakıf tarafından burs sağlanıyor.