Vodafone yanımda açılmıyor ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Vodafone yanımda açılmıyor ne yapmalıyım?
  2. Vodafone yanımda paketi nasıl yapılır?
  3. Vodafone yanımda niye durduruldu?
  4. Vodafone şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?
  5. Vodafone ne kadar kaldı?
  6. Vodafone yanımda uygulama nasıl indirilir?

Vodafone yanımda açılmıyor ne yapmalıyım?

Telefonunuzda uygulamanın güncel versiyonu yüklü olmasına rağmen hala uygulamaya giriş yapamıyorsanız; uygulamayı telefonunuzdan silin yani kaldırın. Ardından uygulamayı tekrar telefonunuza yüklemeyi deneyin. Uygulamayı tekrar yüklemenize rağmen hala giriş sorunu devam ediyorsa uygulamayı tekrar silin.

Vodafone yanımda paketi nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone yanımda niye durduruldu?

Vodafone Yanımda durduruldu hatası ile karşılaşmanızın bir diğer sebebi telefonunuzun hafızasının dolu olması olabilir. Uzun süredir kullanmadığınız gereksiz uygulamaları telefonunuzdan kaldırarak hafızayı boşaltabilirsiniz.

Vodafone şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

Self Servis SMS ile; "SIFRE" veya "S" yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifrenizin size mesaj olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 7000 Sesli Yanıt Self Servisi arayarak; Cep telefonunuzdan 7000'i ücretsiz arayarak şifrenizi anında alabilirsiniz.

Vodafone ne kadar kaldı?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Vodafone yanımda uygulama nasıl indirilir?

Vodafone yanımda uygulamasını online mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz. Google Play ve App Store uygulama mağazalarında arama sekmesine “Vodafone Yanımda” yazmanız yeterli.