Yapı Kredi posnet nedir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi posnet nedir?
  2. Yapi Kredi Temassiz kart nasil kullanilir?
  3. Yapı Kredi Sanal pos Nedir?
  4. Yapı Kredi mail order nasıl yapılır?

Yapı Kredi posnet nedir?

POSNET, sanal mağazalara internet üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılması için bankamız tarafından sunulan güvenli altyapı hizmetidir. ... Yapı Kredi Kurumsal İnternet Bankacılığı üzerinden ağırlıklı olarak periyodik ödemeler alan mail order yöntemi ile tahsilat yapan üye işyerlerine uygun olan sanal POS alt ürünüdür.

Yapi Kredi Temassiz kart nasil kullanilir?

Yapı Kredi Mobil'e Kredi Kartı ile temassız giriş yapabilmek için, Yapı Kredi asıl kredi kartınızı telefonunuzun arkasında bulunan NFC okuyucusu alanına okutmanız gerekmektedir. Bu işlem NFC özelliği olan Android cihazlarla ve temassız özellikli Yapı Kredi bireysel asıl kredi kartları ile yapılabilmektedir.

Yapı Kredi Sanal pos Nedir?

SSL sertifikası bulunmayan işyerleri tarafından kullanılan, kart bilgilerinin Yapı Kredi'ye ait güvenli ortamda girilen, bakım ve onarımı Yapı Kredi tarafından sağlanan bir ödeme sayfasıdır.

Yapı Kredi mail order nasıl yapılır?

Mail Order sistemi nasıl işler? Form ile Mail Order; Müşteriler satın almak istedikleri ürün/ hizmetin niteliği, fiyatı, kredi kartı numarası ve son kullanma tarihinin bulunduğu formu imzalayıp işyerine göndererek kredi kartından ödeme talimatı verebilirler.