Turkiyede en cok albüm satan sarkici kimdir?

İçindekiler:

  1. Turkiyede en cok albüm satan sarkici kimdir?
  2. Michael Jackson albümleri ne kadar sattı?
  3. Hangi grubun albümü 100 milyondan fazla satmıştır?
  4. The Beatles ne kadar albüm sattı?
  5. En Çok Satan albüm kime ait?
  6. Ibrahim tatlıses selam olsun albümü ne kadar sattı?
  7. Queen kaç albüm sattı?
  8. AC DC kaç albüm sattı?
  9. Black albüm kaç sattı?
  10. Elvis Presley kaç albüm sattı?
  11. Eminem kaç milyon albüm sattı?
  12. Ibrahim tatlıses selam olsun albümü ne zaman çıktı?
  13. AC DC kaç yaşında?
  14. Dark Side Of The Moon ne kadar sattı?
  15. The Marshall Mathers LP ne kadar sattı?
  16. Folklore ne kadar sattı?

Turkiyede en cok albüm satan sarkici kimdir?

Tarkan'ın 20 günde sattığı 330 bin albüm son yılların en büyük rakamlarından biri olarak tarihe geçti. Türkiye'de bugüne kadar en çok albüm satan sanatçı 33 milyon ile İmparator İbrahim Tatlıses oldu.

Michael Jackson albümleri ne kadar sattı?

ALBÜM TOPLAMDA 1 MİLYARDAN FAZLA SATTIMichael Jackson, tüm zamanların gelmiş geçmiş en büyük pop yıldızı olduğunu bir kere daha ispatladı” diyen Epic Records CEO'su LA Reid, Thriller albümünün dünya çapında 110 milyondan fazla sattığını ve Michael Jackson'ın da toplam satışının 1 milyardan fazla olduğunu açıkladı.

Hangi grubun albümü 100 milyondan fazla satmıştır?

Dünyanın en çok satan albüm rekoru artık Eagles'ın (Their Greatest Hits )

The Beatles ne kadar albüm sattı?

6 Aralık— Beatles'ın “1” albümünde “A Hard Day's Night”, “Penny Lane” ve “Come Together” gibi, zamanında bir numara olmuş 27 parça bulunuyor. İngiltere'nin efsanevi pop grubu Beatles'ın hit olmuş parçalarının toplandığı “1” adlı albüm, çıktığından bu yana 12 milyon satarak, en hızlı satan albüm unvanını ele geçirdi.

En Çok Satan albüm kime ait?

Michael Jackson'ın Thriller albümü tüm zamanların en çok satan albümüdür. Albümün satış miktarıyla ilgili veriler çeşitli olsa da, dünya çapında 50 ila 70 milyon arası kopya sattığı tahmin edilmektedir.

Ibrahim tatlıses selam olsun albümü ne kadar sattı?

İbrahim Tatlıses 98: At Gitsin, 1 milyon 600 bin. 99: Selam Olsun, 850 bin.

Queen kaç albüm sattı?

Queen, 1970 yılında kurulmuş tüm dünyada albümleri 300 milyondan fazla satmış İngiliz rock grubudur. 1960'ların sonlarında Smile grubunun dağılma sürecine girmesi sonrasında Brian May, Roger Taylor ve Freddie Mercury tarafından Londra'da kurulmuştur.

AC DC kaç albüm sattı?

Grup, kariyerleri boyunca 200 milyondan fazla albüm sattı. Stüdyoda şarkıyı kaydetmek de elbette bir şey ama kaydettiğiniz o şarkıyı canlı canlı konserde çalmak apayrı bir şey. AC/DC'nin albüm tamamlandıktan sonra turneye çıkıp çıkamayacağı bir soruydu.

Black albüm kaç sattı?

İstatistiklere göre Black Albümü her hafta 2000'e yakın kopya satmaya devam ediyor. 1991'den bugüne ise albüm 54.26 milyon satarak gruba, BD tarihinde en çok albüm satan 3. grup unvanını kazandırdı. En çok albümü ise 69.52 milyon kopya ile Garth Brooks ve onun ardından 65.55 milyon kopya ile The Beatles satmış.

Elvis Presley kaç albüm sattı?

Forbes'un "hala kazanan ölü yıldızlar listesine" göre, Elvis Presley, 2016 yılında 27 milyon dolar kazandı ve bir milyon albüm sattı. 42 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yıldız, sağlıksız yemeklere olan aşırı ilgisi ile de biliniyordu.

Eminem kaç milyon albüm sattı?

ABD dahil, tüm dünyada sattığı albüm sayısı 86 milyondur. Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) tarafından kendisine verilen kırk iki sertifikası bulunmaktadır. 1996'da Eminem, Infinite adını verdiği ilk stüdyo albümünü Web Entertainment etiketiyle yayımladı.

Ibrahim tatlıses selam olsun albümü ne zaman çıktı?

Kasım 1999 Selam Olsun/Çıkış tarihi

AC DC kaç yaşında?

AC/DC Angus ve Malcolm Young kardeşler tarafından 1973 yılında Sidney'de kurulmuş Avustralyalı hard rock grubudur. Her ne kadar grup hard rock ve heavy metalin öncülerinden kabul edilse de grup üyeleri yaptıkları müziği rock and roll olarak tanımlamaktadır.

Dark Side Of The Moon ne kadar sattı?

ABD'de 13 platin plak kazanan ''Dark Side of the Moon'' bugüne kadar 29 milyon adet sattı.

The Marshall Mathers LP ne kadar sattı?

2000 yılında çıkan albüm, ilk haftasında 1.76 milyon kopya satmış ve gelmiş geçmiş en hızlı satan albüm olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir. Albüm RIAA tarafından elmas olarak sertifikalandırılmış ve tüm dünyada 24 milyon kopya satmıştır.

Folklore ne kadar sattı?

Folklore albümü şu ana kadar 2 milyonun üzerinde sattı ve satmaya da devam ediyor.