Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?
  2. Türkcell Kurumsal mü?
  3. Turkcell online işlemlere nasıl girilir?
  4. Turkcell kurumsal hat nedir?
  5. Kimler kurumsal hat alabilir?

Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?

Uygulamayı “Turkcell Şirketim” yazarak App Store, Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz. Şirketim'e sadece şirketlerin Özel Şifre Yetkilileri” GSM NO ve parolaları ile giriş yapabilirler. Parolanızı hatırlamıyorsanız PAROLA yazıp 8660'a ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Türkcell Kurumsal mü?

Bir Dünya Şirketi. Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır.

Turkcell online işlemlere nasıl girilir?

Turkcell Online İşlemler mobil uygulamasını iPhonelarda APPSTORE'dan; Android işletim sistemli cihazlarda ise Android Marketten yükleyebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra şifreye gerek olmadan sadece GSM numaranızın son 2 hanesini girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell kurumsal hat nedir?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.

Kimler kurumsal hat alabilir?

Ticari kazanç elde eden ve vergi mükellefiyeti olan kişiler. Mevcutta kurumsal hattı abonesiyseniz, yeni hat talebinizi Kurumsal Online İşlemler'den, Kurumsal Müşteri Hizmetleri'nden de kolayca yapabilirsiniz.