Odtü rektörü kim oldu?

İçindekiler:

  1. Odtü rektörü kim oldu?
  2. Odtü iyi bir üniversite mi?
  3. Prof Dr Ahmet Acar kim?
  4. Odtü nedir ne işe yarar?
  5. Odtü'ye kimler girebilir?
  6. Ahmet Acar kim nereli?
  7. Ahmet Acar kaç doğumlu?
  8. ODTÜ burslu ne oluyor?
  9. Kıbrıs'ta odtü üniversitesi var mı?
  10. Kıbrıs'ta Odtü okunur mu?
  11. Mezunlar Odtü'ye girebilir mi?
  12. Ahmet Acar öldü mü?

Odtü rektörü kim oldu?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi
RektörMustafa Verşan Kök
Akademik personel2.019
Kayıtlı20.300 lisans, 4.917 yüksek lisans, 3.231 doktora öğrencisi
Mezunlar120.000+
11 satır daha

Odtü iyi bir üniversite mi?

1. ODTÜ'nün Dünyanın En İyi 100 Üniversitesi Arasında Olması ODTÜ, uluslararası üniversite sıralamalarında çok önemli bir başarıya daha ulaştı. ... Bu sonuçla ODTÜ, dünyanın en başarılı 100 üniversitesi arasına giren ilk ve tek Türk üniversitesi oldu.

Prof Dr Ahmet Acar kim?

Ahmet Acar (1949, İstanbul - 27 Aralık 2020, Ankara), Türk akademisyendir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi eski rektörüdür. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü öğretim üyesiydi.

Odtü nedir ne işe yarar?

ODTÜ bölgesinde son derece saygı gören uluslararası bir araştırma üniversitesidir. 1,700'den fazla yabancı öğrencisi, eğitim ve araştırma alanlarında gerek derinlik gerekse alan olarak yaygın işbirlikleriyle uluslararası bağlantılar açısından Türk üniversitelerinin en önde gelenidir.

Odtü'ye kimler girebilir?

24. Üniversitemiz mezunlarının ziyaretçileri 1. derece aile yakını olup (anne, baba, kardeş, eş ve çocuklar) mezunumuzun yanında olması koşuluyla Yerleşkeye kabul edilecektir.

Ahmet Acar kim nereli?

İstanbul, Türkiye Ahmet Acar/Doğum yeri

Ahmet Acar kaç doğumlu?

1949 Ahmet Acar/Doğum tarihi

ODTÜ burslu ne oluyor?

1.1. Öğrenim Bursu: Burslu kontenjanlara yerleştirilen öğrenciler, akademik başarı durumuna bakılmaksızın, İngilizce Hazırlık Programı'nda 1 yıl* ve lisans eğitiminde 5 yıl boyunca, yerleştirildikleri burslu kontenjan türüne göre öğrenim ücretinin %100 veya %50'sinden muaf olacaktır.

Kıbrıs'ta odtü üniversitesi var mı?

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KKTC'nin Güzelyurt bölgesindeki yerleşkesinde ODTÜ birikimini ve kalitesini Kuzey Kıbrıs'a taşıyan ODTÜ Kıbrıs'ta halen 15 lisans ve 5 Yüksek Lisans Programı bulunuyor.

Kıbrıs'ta Odtü okunur mu?

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu öğrencileri eğitimlerine KKTC'de devam etmektedirler. Üniversite yönetiminin belirleyeceği koşullarda, öğrenciler eğitim-öğretim dönemlerinin bir kısmında ODTÜ Ankara Kampusu'nda da ders alabilmektedirler.

Mezunlar Odtü'ye girebilir mi?

Mezunlarımız, Hafta içi günlerde saat 10.00-20.00, hafta sonu günlerde saat 08.30-20.00 arası giriş yapabileceklerdir. Yaya olarak giriş yapacak olan mezunların girişleri Hafta içi ve Hafta sonu günlerde saat 08.30-20.30 saatleri arası giriş yapabileceklerdir. Bilgilerinize saygı ile sunulur.

Ahmet Acar öldü mü?

27 Aralık 2020 Ahmet Acar/Ölüm tarihi ve yeri