Straight kalıp ne demek?

İçindekiler:

  1. Straight kalıp ne demek?
  2. Straight Fit Jean kimlere yakışır?
  3. Standart fit ne demek?
  4. MOM Jean i kimler giymeli?
  5. Skinny kesim ne demek?
  6. Armut tipi vücut nasıl pantolon giymeli?
  7. Rahat kesim nedir?
  8. BOXY fit ne demek?
  9. Basic kalıp ne demek?
  10. MOM fit jean nasıl olur?
  11. Slim fit mi daha dar skinny mi?
  12. Basenli kişiler nasıl pantolon giymeli?
  13. BOXY kalıp ne demek?

Straight kalıp ne demek?

Straight : Bu kalıp regular, standart ve düz kesim olarakta adlandırılır. Straight pantolonlar düz kesimdir ve bedeni sarmalamazlar. Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır. Relaxed : Relaxed pantolonlar rahat kalıp olarakta bilinirler.

Straight Fit Jean kimlere yakışır?

Straight Fit Bu kalıp da geniş basenlerinden şikayetçi olanların kurtarıcısı. Çünkü jean alt bacak kısmında daralmıyor, daha düz bir görünüm yaratıyor. Bu fit genelde yüksek bel olmakla birlikte eğer doğru giyilmezse boyu biraz kısa gösterme riski var.

Standart fit ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

MOM Jean i kimler giymeli?

Her ne kadar 'anne kotu' olarak isimlendirilse de mom jean'leri her yaştan kadın giyebilir. Eğer göbeğinizi saklamak istiyorsanız mom jean pantolonlar, bedeninizi sımsıkı saran pantolonlardan daha doğru bir tercih olacaktır. Zayıf bir vücuda sahipseniz zaten muhtemelen bütün mom jean modelleri yakışacaktır.

Skinny kesim ne demek?

SKİNNY NEDİR? Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon çeşidine skinny jeans denilmektedir.

Armut tipi vücut nasıl pantolon giymeli?

Armut vücutlular nasıl giyinmeli? - Vücudunuzun alt kısmına dikkat çekecek kıyafetler giymekten kaçınmalısınız. Dar pantolonlar, skinny jeanler yerine daha bol ve düz kesimli pantolonları tercih edebilirsiniz. - Baskılı ya da kargo pantolonlar armut vücut tipine sahip kadınları kilolu ve hantal gösterir.

Rahat kesim nedir?

Rahat Kesim Konforlu Kullanım Sunar Regular fit kıyafetlerde belirli bir ölçüde bolluk bırakılarak kesilir. Giysilerinizin vücudunuzda rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Hal böyle olunca ve kilo konusunda sürekli değişiklik gösteriyorsanız sizi yarı yolda bırakmayan ideal bir seçim olacaktır.

BOXY fit ne demek?

Boxy-Fit Nedir? Belirli bir vücut şekline göre kesilmeyen, bol kalıp giysilerdir. Rahat bir kullanım için etek uçları hafifçe kırpılarak, elde kesilmiştir. Yıkandıkça yumuşayan bir yapıya sahiptir.

Basic kalıp ne demek?

1) Basic Nedir? Basic; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir, modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur.

MOM fit jean nasıl olur?

Mom jean günümüzün en çok tercih edilen pantolon modellerinden. Her tonda ve boyda karşımıza çıkan bu modellerin en belirgin özellikleri, belden oturtmalı olmalarıdır. Boyunun kısa olması oldukça tercih edilen, salaş üstlerle kombinlenen mom jean pantolonlar için farklı kombin stilleri bulunuyor.

Slim fit mi daha dar skinny mi?

Skinny: Her markada karşına çıkar skinny jeans. ... En dar kot modelleri bunlar. Belden paçalara indikçe iyice daralıyorlar. Slim: Daha insani ölçülerde bir kesim bu mesela Skinny'lere göre.

Basenli kişiler nasıl pantolon giymeli?

Geniş basenli kadınlar nasıl pantolon giymeli? Yüksek bel pantolonlar belinizin olduğundan daha ince gözükmesini sağlar bu yüzden yüksek bel pantolonlar ya da etekler tercih etmenizi öneririz. Ayrıca yüksek bel pantolonları boru paça olarak da tercih edebilirsiniz.

BOXY kalıp ne demek?

Boxy-Fit Nedir? Belirli bir vücut şekline göre kesilmeyen, bol kalıp giysilerdir. Rahat bir kullanım için etek uçları hafifçe kırpılarak, elde kesilmiştir. Yıkandıkça yumuşayan bir yapıya sahiptir.