Neden WhatsApp çalışmıyor?

İçindekiler:

  1. Neden WhatsApp çalışmıyor?
  2. WhatsApp neden sesli mesaj gönderemiyorum?
  3. WhatsApp mesaj bekleniyor ne demek?
  4. Sesli mesaj nasıl ayarlanır?
  5. WhatsApp'ta sesli mesaj ayarları nasıl yapılır?
  6. WhatsApp'ta mesajlar ne kadar süre saklanır?
  7. Uçtan uça şifreleme ne demek?
  8. WhatsApp Instagram Facebook niye çöktü?
  9. Sesli mesajı dinlemek için hangi numara aranır?
  10. Turkcell sesli mesaj nasıl dinleyebilirim?

Neden WhatsApp çalışmıyor?

WhatsApp'a bağlanamamanızın en yaygın nedeni telefonunuzun geçici olarak internete bağlı olmamasıdır. ... Operatörünüzden İnternet veri planınız olduğunu veya bir Wi-Fi bağlantısından İnternet erişiminiz olduğuna emin olun.

WhatsApp neden sesli mesaj gönderemiyorum?

WhatsApp'ta sesli mesaj kaydedemiyorsanız WhatsApp'a mikrofon erişimi için izin verip vermediğinizi kontrol edin. WhatsApp'ın sesli mesaj kaydetmek için akıllı telefonunuzun mikrofonunu kullanma iznine sahip olması gerekir. Üçüncü taraf kaydedicileri kapatın.

WhatsApp mesaj bekleniyor ne demek?

Uçtan uca şifreleme nedeniyle, kişinin telefonunun çevrimiçi olması ve mesajı düzgün biçimde şifrelemesi gerektiği için söz konusu kişinin mesajının size iletilmesi için beklemeniz gerekebilir. Bunun sebebi genellikle sizin veya sohbet ettiğiniz kişinin yakın zamanda WhatsApp'ı yeniden yüklemiş olmanızdır.

Sesli mesaj nasıl ayarlanır?

Diğer sesli mesaj kutusu seçeneklerini değiştirme > > Ayarlar > Çağrı ayarları" öğesine dokunun. Aşağıdakilerden birini yapın: Telefonunuz tek SIM kart kullanıyorsa Sesli mesaj öğesine dokunun. Telefonunuz çift SIM kullanıyorsa SIM1 ya da SIM2 > Sesli mesaj öğesine dokunun.

WhatsApp'ta sesli mesaj ayarları nasıl yapılır?

Sesli mesaj gönderme
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Mikrofona dokunup basılı tutun ve konuşmaya başlayın.
  3. Bitirdiğinizde parmağınızı mikrofondan kaldırın. Sesli mesaj otomatik olarak gönderilecek.

WhatsApp'ta mesajlar ne kadar süre saklanır?

Süreli bir mesajı cevapladığınızda, alıntılanan metin yedi gün sonra da sohbette kalmaya devam edebilir. Süreli mesajların devre dışı olduğu bir sohbete iletilen süreli mesajlar, iletildikleri sohbetten kaybolmazlar. Kullanıcılar mesaj kaybolmadan önce yedekleme oluştururlarsa süreli mesaj yedeklemeye dahil edilir.

Uçtan uça şifreleme ne demek?

Kişisel Mesajlaşma Uçtan uca şifreleme özelliği, gönderilen içeriklerin yalnızca siz ve iletişim kurduğunuz kişi tarafından okunabilmesini veya dinlenebilmesini sağlar. Böylece WhatsApp dahil olmak üzere aradaki hiçbir taraf gönderilen içerikleri okuyamaz veya dinleyemez.

WhatsApp Instagram Facebook niye çöktü?

INSTAGRAM, FACEBOOK VE WHATSAPP NEDEN ÇÖKTÜ? Facebook'un altyapı direktörü Santosh Janardhan tarafından yayınlanan yazıda Facebook, WhatsApp ve Instagram servislerinde 7 saate yakın süren çökmenin, hatalı bir yapılandırmadan kaynaklandığı ve kullanıcı verilerinin çalındığına dair bir delil bulunmadığını açıkladı.

Sesli mesajı dinlemek için hangi numara aranır?

Eğer bir Türk Telekom abonesiyseniz, telefonunuzdan 999 numarasını tuşlayarak sesli mesajları dinleyebilme imkanına sahipsiniz. Eğer Turkcell abonesiyseniz size gönderilmiş olan sesli mesajlarınızı dinlemek için 7532 numarasını tuşlamanız yeterli olacaktır.

Turkcell sesli mesaj nasıl dinleyebilirim?

Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir.