Şilan Makal kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Şilan Makal kimdir nerelidir?
  2. Şilan Makal Türk mü?
  3. Şilan Makal hangi dizide oynuyor?
  4. Şilan Makal nasıl ünlü oldu?
  5. Şilan Makal özbayraklı kimdir?
  6. Yeni gelin Dilan aslen nereli?
  7. Yeni gelin deki Dilan kaç yaşında?
  8. Yeni gelinin Dilanı kimdir?
  9. Şilan Makal özbayraklı kaç yaşında?
  10. Yeni gelin deki Dilan'ın gerçek adı ne?
  11. Yeni gelinde oynayan Dilan Kimdir?
  12. Yeni Gelindeki Nazgul kimdir?
  13. Silan Makal kurt mu?
  14. Yeni gelin Boran kimdir?

Şilan Makal kimdir nerelidir?

Başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ekrana gelen genç yıldız, dizide Dilan karakterine hayat verdi. Makal, 1.72 cm boya sahip ve 54 kilodur. Burcu ise Kova'dır. Baba tarafından aslen Diyarbakır'lıdır.

Şilan Makal Türk mü?

Adını katıldığı moda yarışmasıyla duyuran Şilan Makal, 1993 yılında dünyaya geldi. Aslen Artvin-Borçkalı. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamladı.

Şilan Makal hangi dizide oynuyor?

Yeni Gelin dizisinde Dilan karakterini canlandıran Şilan Makal ilginç bir açıklama yaptı.

Şilan Makal nasıl ünlü oldu?

'Yeni Gelin' dizisiyle şöhreti yakalayan Şilan Makal, anne oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray forması giydikten sonra bu sene Başakşehir'e transfer olan futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlenen oyuncu, çocuğunu kucağına aldı. ... İlk kez anne olma sevinci yaşayan Makal, evine gelen çiçekleri Instagram'da paylaştı.

Şilan Makal özbayraklı kimdir?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamladı. Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurdu.

Yeni gelin Dilan aslen nereli?

tarihinde Ankara'da doğan Bahar Süer, 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur.

Yeni gelin deki Dilan kaç yaşında?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamlamıştır. Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır.

Yeni gelinin Dilanı kimdir?

Şilan Makal'ın Yeni Gelin dizisinde oynadığı Dilan Duran karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Şilan Makal özbayraklı kaç yaşında?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamladı.

Yeni gelin deki Dilan'ın gerçek adı ne?

Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal bunun üzerine Tuğçe Yıldırım'dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi almıştır. Show Tv'de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Dilan karakterini canlandırmaktadır.

Yeni gelinde oynayan Dilan Kimdir?

Şilan Makal'ın Yeni Gelin dizisinde oynadığı Dilan Duran karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Yeni Gelindeki Nazgul kimdir?

tarihinde Ankara'da doğan Bahar Süer, 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. 1999 yılından bu yana birçok farklı tiyatro oyununda rol almıştır.

Silan Makal kurt mu?

Şilan Makal, 1993 İstanbul doğumlu olup Beykent Üniversitesi son sınıf öğrencisi. ... Şİlan Makal'ın isminin manası dağ gülü, yaban gülü anlamına gelir ve Kürtçe bir kelimedir.

Yeni gelin Boran kimdir?

Yeni Gelin projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil İbrahim Kurum, tarihinde Adana'da hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğrenimini bitirmesinin akabinde üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nde Oyunculuk Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur.