23 Nisan resmi daireler açık mı?

İçindekiler:

  1. 23 Nisan resmi daireler açık mı?
  2. 23 Nisan Kaymakamlık açık mı?
  3. 24 Nisan da bankalar açık olacak mı?
  4. 23 Nisan Hastane Poliklinikler açık mı?
  5. Tam kapanmadan bankalar açık mı?
  6. Yasaklarda bankalar açık mı?

23 Nisan resmi daireler açık mı?

Resmi tatil olan 23 Nisan'da bankalar ve devlet kurumları kapalı olacak.

23 Nisan Kaymakamlık açık mı?

Özel sektör çalışanlarını kapsamayan tatil hakkı, kamu kurum ve kuruluşları, devlet daireleri çalışanları ve örgün okullarda eğitim gören öğrenciler için tatil edilir. Bu kapsamda, kaymakamlıklar da kamu kurumları arasında yer aldığından 23 Nisan 2021 günü kaymakamlıklar hizmet vermez.

24 Nisan da bankalar açık olacak mı?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), “İçişleri Bakanlığı'nın 21 Nisan 2020 tarihli 'Sokağa Çıkma Kısıtlaması' kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak” dedi. TBB'eden yapılan açıklamada şöyle denildi.

23 Nisan Hastane Poliklinikler açık mı?

23 Nisan Cuma günü hastanelerde poliklinik hizmeti verilmeyecek. Acil servisler hizmet vermeye devam edecek.

Tam kapanmadan bankalar açık mı?

Hafta için her gün yoğun olarak ziyaret edilen kurumların başında bankaların tam kapanma süreci içerisindeki durumu genelge ile netleşti. Bankalar tam kapanmada açık olacak. Saat 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verilecek.

Yasaklarda bankalar açık mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı hafta içi günlerinde bankalar saat 10.00'da açılıyor, 16:00'da kapanıyor olacak. Gündelik işleyişin en yoğun olduğu kurumların başında gelen bankalar sokağa çıkma yasağının kesintisiz uygulanacağı tam kapan sürecinde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.