Arefe günü eczaneler açık olur mu?

İçindekiler:

  1. Arefe günü eczaneler açık olur mu?
  2. Bayram haftası bankalar çalışıyor mu?
  3. Arefe günü PTT kaça kadar açık?
  4. Aile hekimliği arefe günü açık mı?
  5. Resmi Tatilde eczaneler açık mı?
  6. Bayramın ilk günü eczaneler açık mı?
  7. 15 Temmuz'da özel bankalar açık mı?
  8. Nöbetçi noterler ne zaman açılacak?
  9. 26 Temmuz eczaneler açık mı?
  10. Bayram sonrası cumartesi eczaneler açık mı?

Arefe günü eczaneler açık olur mu?

Arefe günü birçok resmi kurum öğleye kadar açık olacak. Bankalar, eczane öğleden sonra hizmet vermeyecek.

Bayram haftası bankalar çalışıyor mu?

Tüm bankalar resmi tatil kabul edilen Ramazan Bayramı süresince ve hafta sonu kapalı olacak. ... Bayram boyunca aralarında bankalarında bulunduğu birçok kurum kapalı olacak. BUGÜN BANKALAR AÇIK MI? Tüm bankalar resmi tatil kabul edilen Ramazan Bayramı süresince kapalı olacak.

Arefe günü PTT kaça kadar açık?

Öğleden sonra ise resmi tatil olması nedeniyle bu kurumlarda hizmet olmayacak. Aynı şekilde 4 günlük Kurban Bayramı boyunca postaneler kapalı olacaklar. Bu nedenle bayram haftasında PTT aracılığıyla işlem yapacak olanların arefe günü öğlen saatlerine kadar işlemlerini tamamlamasında fayda var.

Aile hekimliği arefe günü açık mı?

AREFE GÜNÜ HASTENELER AÇIK MI? Arefe günü Saat 09.00 ile 12.30 arasında faaliyet gerçekleştirecek olan hastanelerin acil bölümleri bayram boyunca hizmet verecek. Arefe gününde Eczane, sağlık ocağı ve hastanelerin ise 12.30'a kadar açık olacağı belirtildi.

Resmi Tatilde eczaneler açık mı?

30 Ağustos'ta bankalar, eczaneler ve hastaneler resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Resmi tatil takvimi içerisinde de yer alan 30 Ağustos günü diğer tatil günlerinde olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermeyecek.

Bayramın ilk günü eczaneler açık mı?

Eczaneler resmi tatil nedeniyle bayramda kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler açık olacak.

15 Temmuz'da özel bankalar açık mı?

15 Temmuz'da bankalar, eczaneler ve hastaneler resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Resmi tatil takvimi içerisinde de yer alan bu gün de diğer tatil günlerinde olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermeyecek.

Nöbetçi noterler ne zaman açılacak?

Adalet Bakanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 nedeniyle 'de hizmetlerine ara veren nöbetçi noterlikler, bu hafta sonu itibarıyla yeniden açıldı. Bugün ve yarın ülke genelindeki 119 nöbetçi noterliklerde işlem yapılabilecek.

26 Temmuz eczaneler açık mı?

24 Temmuz Cumartesi eczaneler açık mı? Bayram tatilinin 9 gün resmi tatil olmasından dolayı bugün eczaneler nöbet sistemine göre hizmet vermeye devam edecek. Eczaneler normal mesai sistemine 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü dönecek. ... Ayrıca, Pazar günleri de tam gün olarak hizmet verirler.

Bayram sonrası cumartesi eczaneler açık mı?

Eczaneler resmi tatil nedeniyle bayramda kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler açık olacak.