E devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. E devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?
  2. Sonuç randevusu nasıl alınır?
  3. Tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim Sağlık Ocağı?
  4. Protokol numarası nedir?
  5. E nabız a nasıl giriş yaparım?
  6. E nabız telefona nasıl yüklenir?

E devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?

e- Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra, yaptırmış olduğunuz tüm tahliller ve sonuçlarını tarih ve açıklama bazında referans değerleri ile birlikte bu ekranda listeleyebilirsiniz. Dilediğiniz tahlilin üzerine basarak detaylarına ulaşabilirsiniz. Tarih aralığına ve işlem adına göre filtreleme yapabilirsiniz.

Sonuç randevusu nasıl alınır?

ALO 182 İLE RANDEVU ALMAK Telefonla doktor randevusunu kendinize alabileceğiniz gibi yakınlarınıza da alabilirsiniz. Hasta TC kimlik numarası, randevu alınacak hastane, doktor ve randevu tarih ve saati belirlendikten sonra hastaya yakınlık derecenizi de belirtmelisiniz.

Tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim Sağlık Ocağı?

Aile hekimi tahlil sonuçlarını;
  1. Alo 182.
  2. E-nabız.
  3. MHRS.

Protokol numarası nedir?

Aile hekimleri tarafından düzenlenen reçetelerde protokol numarası olarak yıl, ay, gün, saat, dakika, saniye grubundan oluşan 12 haneli sayı kullanılmaktadır.

E nabız a nasıl giriş yaparım?

e-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. e- Nabız'a giriş veya kayıt olmak için tıklayınız.

E nabız telefona nasıl yüklenir?

e-Nabız sistemine, internet bağlantısı olan bütün mobil cihazlarınızı ekleyebilirsiniz. Cihazınızın adını yazıp “Ekle” butonuna tıkladıktan sonra ekranda çıkacak QR Kodunu, mobil uygulamanızda yer alan “Şifre Üret” butonuna tıklayarak ekranda oluşan kodu okutup cihazınızı ekleyebilirsiniz.