EXPO 2016 Antalya fuarının sembolü seçilen çiçek nedir?

İçindekiler:

  1. EXPO 2016 Antalya fuarının sembolü seçilen çiçek nedir?
  2. Antalya EXPO ne zaman açıldı?
  3. Antalya Expo kaç metre kare?
  4. Antalya Expo da neler var?
  5. Hatay EXPO Fuarı ne zaman?
  6. EXPO 21 Hatay ne zaman açılacak?

EXPO 2016 Antalya fuarının sembolü seçilen çiçek nedir?

Antalya'da yapılacak olan EXPO 2016'nın sembol çiçeği belirlendi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 4 çiçek arasından 'şakayık' diğer adıyla 'yaban gülü'nün seçildiğini söyledi.

Antalya EXPO ne zaman açıldı?

Resmi olarak 23 Nisan- tarihlerinde Antalya'da düzenlenmiş olan uluslararası sergi organizasyonudur.

Antalya Expo kaç metre kare?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde düzenlenecek en büyük uluslararası organizasyon olacak World Expo 2016 Antalya, 'Çiçek ve Çocuk' teması, 'Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya' sloganıyla 1121 dönüm alanda, 23 Nisan- tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Antalya Expo da neler var?

Expo Antalya Sergi Alanı; Endemik bitkilerle buluşmaya olanak sağlayan doğa ile iç içe bir alan olmasıyla birlikte sahip olduğu eşsiz ülke bahçeleri, müzeler ve teknoloji alanları ile tüm yaş grubu ziyaretçilerin ilgisini çeken keyifli zaman geçirebildikleri 1121 dekarlık bir alandır.

Hatay EXPO Fuarı ne zaman?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AIPH'in önerisini dikkate alarak bu uluslararası organizasyonun 10 Aralık 2021 – tarihleri arasında gerçekleştirilmesine karar verdi.

EXPO 21 Hatay ne zaman açılacak?

Bu sayede ziyaretçilerimize Hatay'ın güzelliğini keşfetmek ve tekrar tekrar ziyaret etmek için fırsat yaratacağız. Sonuç olarak, güzel ve unutulmaz bir Expo'ya ev sahipliği yapmak için 10 Aralık 2021 tarihini dört gözle bekliyoruz.” dedi.