Norveç Konsolosluğu ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Norveç Konsolosluğu ne zaman açılacak?
  2. Norveç Konsolosluğu açık mı?
  3. Norveç vizesi nasıl alınır?
  4. Norveç öğrenci vizesi nasıl alınır?
  5. Norveç için hangi vize gerekli?
  6. Norveç Schengen vizesi nasıl alınır?
  7. Norveç vizesi almak zor mu?
  8. D tipi vize nedir Norveç?
  9. Norveç turist vizesi zor mu?
  10. Norveç öğrenci vizesi ne kadar?

Norveç Konsolosluğu ne zaman açılacak?

Yapılacak olan işlemlerin tamamı Pazartesi – Perşembe günleri 08:30 ile 16:30 arasında, Cuma günleri ise 08:30 ile 14:00 saatleri arasında yapılabilmektedir. Mesai saatleri yalnızca bu saatler arasında geçerli olduğu için, diğer vakitlerde herhangi bir elçilik hizmeti verilmemektedir.

Norveç Konsolosluğu açık mı?

Türkiye Cumhuriyeti ve Norveç Krallığı arasındaki diplomatik ilişkileri yürütmek, Türkiye'de ikamet eden Norveç vatandaşlarının tüm resmi işlemlerini gerçekleştirmek ve Türkiye'den Norveç'e seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize işlemlerini gerçekleştirerek hizmet veren Norveç Konsolosluğu, ...

Norveç vizesi nasıl alınır?

Norveç vize başvurusu yapabilmek için öncelikle diplomatik temsilciliklerden randevu alınması gerekmektedir. Ardından vize türüne göre gereken evraklar detaylıca öğrenilip hazırlanmalı ve randevu günü evraklar eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim edilmelidir.

Norveç öğrenci vizesi nasıl alınır?

Norveç öğrenci vizesi almak için genellikle aşağıdakilere ihtiyacınız olacak:
  1. 4900NOK (580 ABD Doları) başvuru ücretini ödeyin.
  2. Kabul mektubunuzu gösterin.
  3. Yıllık en az 126,357 NOK (15,100 ABD $) tutarında yeterli paranız olduğunu kanıtlayabilmek.
  4. Kira sözleşmesi.
  5. Çalışmalardan sonra eve dönebileceğinin kanıtı
Daha fazla öğe...

Norveç için hangi vize gerekli?

Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi. Vize Başvuru Formu ve Taahhütname. Norveç Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​ ​2 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Arka Fonu Beyaz Olacak)

Norveç Schengen vizesi nasıl alınır?

Norveç vize başvurusu yapmak isteyen kişiler, Norveç Büyükelçilik ve Konsolosluklarına başvurmaları gerekmektedir. Schengen vizesi bireysel olarak başvurabileceğiniz bir vize başvurusu değildir. Bu sebeple, konsoloslukların anlaştığı bir merkez ile çalışmanız gerekmektedir.

Norveç vizesi almak zor mu?

Seyahat geçmişi olmadan ilk yurt dışı seyahatinde Norveç'e turistik amaçlı seyahat edenler, Daha önce Afganistan, Suriye, Irak ve Somali'ye seyahat edenler, ... Türkiye'de herhangi bir aile ferdi kalmaksızın ailece Norveç turistik vizesi için başvuru yapanların Norveç vizesi almaları zor olacaktır.

D tipi vize nedir Norveç?

Norveç D vizesi Norveç'te oturma izni alabilmek için verilen bir vizedir. Norveç D vizesi oturma izni olmayıp, oturma izni Norveç'te oturum kartının verilmesiyle gerçekleşmektedir.

Norveç turist vizesi zor mu?

Seyahat geçmişi olmadan ilk yurt dışı seyahatinde Norveç'e turistik amaçlı seyahat edenler, Daha önce Afganistan, Suriye, Irak ve Somali'ye seyahat edenler, ... Türkiye'de herhangi bir aile ferdi kalmaksızın ailece Norveç turistik vizesi için başvuru yapanların Norveç vizesi almaları zor olacaktır.

Norveç öğrenci vizesi ne kadar?

Vize gereksinimleri ülkeden ülkeye değişir. Norveç öğrenci vizesi almak için genellikle aşağıdakilere ihtiyacınız olacak: 4900NOK (580 ABD Doları) başvuru ücretini ödeyin. Kabul mektubunuzu gösterin.