Bagfs hisse kimin?

İçindekiler:

  1. Bagfs hisse kimin?
  2. Bagfs hisse ne is yapar?
  3. Bagfs Hisse hangi pazarda?
  4. Bagfaş Bandirma Gübre Fabrikalari A Ş kimin?
  5. Buket Gençer Şahin Kimdir?
  6. Bagfs hangi sektör?
  7. Bandırma'da hangi gübre fabrikası var?
  8. Recep Gencer kimdir?
  9. Ege gübrenin sahibi kimdir?
  10. Gübre Fabrikalarının sahibi kim?
  11. Ege Gübre sahibi kim?
  12. BAGFAŞ kapandı mı?
  13. BAGFAŞ ne üretiyor?
  14. Recep Gençer kim?
  15. Ege gübre kime ait?
  16. Ege Gübre ne iş yapar?
  17. Ege gübre Genel müdür?

Bagfs hisse kimin?

GENÇER HOLDİNG A.Ş.

Bagfs hisse ne is yapar?

Şirket Profili. BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ, kimyevi gübre ve asitlerin üretim, ithalat ve ihracatı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Bagfs Hisse hangi pazarda?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kapatma kararı sonrası hisseleri işleme kapatılan BAGFAŞ'ın hisseleri Yıldız Pazar'dan Yakın İzleme Pazarı'na alındı

Bagfaş Bandirma Gübre Fabrikalari A Ş kimin?

Gençer Holding A.Ş.

Buket Gençer Şahin Kimdir?

08.12.1983 yılında kurulan Gençer Holdingin kurucu ortağı olan ve kurulduğu tarihten bu güne kadarda yönetim kurulu üyesi olan Buket Gençer Şahin son 7 yıldır Gençer Holdingin yönetim kurulu başkan vekilidir.

Bagfs hangi sektör?

Firma Tanıtımı Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., kimyevi gübre üretimi konusunda, sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarındandır. Kurulduğu günden bugüne kadar sürekli gelişmeyi hedef edinmiş, Türkiye ve Dünya'da sektörel pek çok ilke imza atmıştır.

Bandırma'da hangi gübre fabrikası var?

BAGFAŞ, ülke ekonomisinde tarımın, tarımda da kimyevi gübrenin yeri ve öneminin bilinciyle, Türk çiftçisine dünya standartlarında en kaliteli gübreyi en uygun fiyatla hem kendi üretiminden hem de üretmediği cins ve miktarlarda tedarik ederek sunmakta, bu yolla ülke kalkınmasına hizmet etmektedir.

Recep Gencer kimdir?

Yardımları ile desteklediği öğrencilere karşılıksız burslar veren, sosyal yardımlarda bulunan ve dini inançlarının da güçlü olduğu bilinen Recep Gençer; Türk-Alman İş Adamları derneğinin ilk Devlet kurucu temsilcisidir (Türk Hösttün Genel Müdürü Prof. Kaiser ile birlikte).

Ege gübrenin sahibi kimdir?

Mevcut şirketlerin en büyük ortağı (sahibi sayılan) hali hazırda Recep Gençer'dir.

Gübre Fabrikalarının sahibi kim?

Gübretaş'ın yüzde 75,95'i Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait. Kalan kısmının yüzde 8,76'sı Oğuzhan Şahinkaya'ya, yüzde 15,29'luk kısmı ise halka açık ve diğer kişilere ait.

Ege Gübre sahibi kim?

GENÇER HOLDİNG A.Ş.

BAGFAŞ kapandı mı?

(BAGFAŞ), 14 Haziran'da Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla yaptığı açıklamada, işletmenin 50 günlük verilen süre sonunda faaliyetini durduracağı belirtilerek, şirket yönetiminin, karara karşı yasal haklarını kullanacakları belirtti.

BAGFAŞ ne üretiyor?

BAGFAŞ ağırlıkça % 60 konsantrasyonda Nitrik asit üreten Türkiye'deki tek tesistir. Kuvvetli bir asit olan nitrik asitin kullanım alanı çok geniş olmakla birlikte başlıcalarını gübre üretimi, gümüş nitrat üretimi, metallerin saflaştırılması, boya kimyasalları sektörü, roket yakıtı şeklinde sıralanabilir.

Recep Gençer kim?

Yardımları ile desteklediği öğrencilere karşılıksız burslar veren, sosyal yardımlarda bulunan ve dini inançlarının da güçlü olduğu bilinen Recep Gençer; Türk-Alman İş Adamları derneğinin ilk Devlet kurucu temsilcisidir (Türk Hösttün Genel Müdürü Prof. Kaiser ile birlikte).

Ege gübre kime ait?

GENÇER HOLDİNG A.Ş.

Ege Gübre ne iş yapar?

Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu organik ve inorganik menşeli bitki besin maddeleri karışımlarının hazırlanması, üretilmesi veya tedarik edilerek pazarlanması Ege Gübre'nin faaliyet alanlarına girmektedir. 1986 yılından beri şirket gübre satışlarını 500 civarındaki bayileri ile bazı birlik ve kooperatiflere de ihale ...

Ege gübre Genel müdür?

BÜLENT ÇAKIN - genel müdür - Ege Gübre Sanayii A.Ş. LinkedIn.