Emeklilere banka promosyonu var mı?

İçindekiler:

  1. Emeklilere banka promosyonu var mı?
  2. Akbank ne kadar promosyon verecek?
  3. Promosyon ücreti ne demek?
  4. Ziraat Bankası promosyon Atm'den başvuru nasıl yapılır?
  5. Garanti emekli promosyon 2021 ne kadar?

Emeklilere banka promosyonu var mı?

Bankaların SGK ile yaptığı anlaşma kapsamında milyonlarca emekli, maaşlarını anlaştıkları bankadan alma taahhüdü vererek bankalardan promosyon alabiliyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Çok sayıda emekli için promosyon uygulamasında 3 yıl geride kaldı.

Akbank ne kadar promosyon verecek?

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 1.750 TL' ye Varan Promosyon Fırsatı! SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı – tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 1.750 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Promosyon ücreti ne demek?

Promosyon birçok farklı anlamda kullanılan bir kelimedir. İlk anlamı, reklam ve tanıtım için yapılan çalışmalardır. ... Bankacılıkta kullanılan promosyon türü ise, maaşlara yansıtılan ek ödeme demektir. Şirket ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda yapılan bu ödemenin tutarı bankadan bankaya farklılık gösterir.

Ziraat Bankası promosyon Atm'den başvuru nasıl yapılır?

Promosyon ödemesi başvurusu yapmak için emekli aylığı almakta olduğunuz bankanın ATM'sine giderek banka kartı ile işlem yapmanız gerekmektedir. Banka kartını taktıktan sonra diğer işlemler kısmından emeklilik işlemleri sekmesini seçin ve buradan promosyon başvurusu kısmını seçin.

Garanti emekli promosyon 2021 ne kadar?

Garanti BBVA'nın hem mevcut emekli maaş müşterileri hem de yeni emekli maaş müşterileri kazanmaya devam ediyor. Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 1.000 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.250 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 1.500 TL nakit promosyon ödemesi yapacak.