Öğrenim kredi borcumu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Öğrenim kredi borcumu nasıl öğrenebilirim?
  2. KYK kredi borcu nasil odenir?
  3. Lisans KYK borcu ne kadar?
  4. KYK kredi taksidi ne kadar?
  5. KYK borcu nasıl yapılandırılacak?

Öğrenim kredi borcumu nasıl öğrenebilirim?

KYK öğrenim kredisi borcunu sorgulamak için ilk olarak e-devlet şifrenizi bilmeniz gerekmektedir. Sonrasında https://www.turkiye.gov.tr/kyk-ogrenim-katki-kredisi-geri-odeme-sorgulama adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

KYK kredi borcu nasil odenir?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Lisans KYK borcu ne kadar?

2021 KYK VE BURS ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU? 2020 yılında 550 TL olan lisans bursları 100 TL'lik artışla 650 TL'ye, yüksek lisans bursları 200 TL'lik artışla bin 100 TL'den bin 300 TL'ye ve doktora bursları 300 TL'lik artışla bin 650 TL'den bin 950 TL'ye yükseltilmiş oldu.

KYK kredi taksidi ne kadar?

Burs/kredi miktarı ocak ayından itibaren lisansta aylık 550 lira, yüksek lisansta 1100 lira, doktorada da 1650 lira olarak ödenecek.

KYK borcu nasıl yapılandırılacak?

KYK kredi borcu olanlar Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın 'ivd.gib.gov.tr' adresi üzerinden ya da e-Devlet üzerinden vergi borcu yapılandırma başvurusu yapılabiliyor.