Hande Erçel kiloluyken kac kiloydu?

İçindekiler:

  1. Hande Erçel kiloluyken kac kiloydu?
  2. Hande Erçel Güneşin Kızları için kaç kilo verdi?
  3. Hande Erçel ilk hali kac kilo?
  4. Hande Erçel kilo verdi mi?
  5. Hande Erçel yüzüne hangi estetikleri yaptırdı?
  6. Hande Erçel 1 haftada 5 kilo nasil verdi?
  7. Hande Erçelin doktoru kim?

Hande Erçel kiloluyken kac kiloydu?

Hande Erçel, 60 kiloya kadar çıkınca sıkı bir diyete başladı. Pilates de yapan güzel oyuncunun en önemli zayıflama formülü ise öğün aralarında yediği yeşil elma ve gün boyu tükettiği tarçınlı su. Son dönemde aldığı kilolarla başı dertte olan Hande Erçel, 60 kiloyu görünce kolları sıvadı.

Hande Erçel Güneşin Kızları için kaç kilo verdi?

Dizide üç kız kardeşten biri olan Hande Erçel (Selin) rolü için bir haftada 5 kilo verdi. Hande Erçel, “Güneşin Kızları”nda canlandırdığı Selin karakteriyle kısa sürede adını duyurdu. Erçel, bu rol için 1 haftada 5 kilo verdi.

Hande Erçel ilk hali kac kilo?

Hande Erçel, tarihinde Bandırma'da dünyaya gelmiştir. Hande Erçel, 1.76 metre boyunda, 50 kilo ve Akrep burcudur.

Hande Erçel kilo verdi mi?

Türkiye'nin en güzel oyuncularından biri olan Hande Erçel'in son yıllarda verdiği kiloların sırrı ortaya çıktı. Hande Erçel diyeti haftada 5 kilo verdiriyor. İşte Hande Erçel diyeti...

Hande Erçel yüzüne hangi estetikleri yaptırdı?

Sürekli yaşadığı değişimle haber olan genç oyuncu, bu hale gelene kadar yüzüne yaptırmadığı işlem kalmadı. Zayıflamasının yanı sıra estetik operasyonlarla da bambaşka biri olan Hande Erçel'in, yüzüne badem gözü estetiği, elmacık dolgusu, masseter botoksu, bişektomi, dudak ve çene dolgusu yaptırdığı ortaya çıktı.

Hande Erçel 1 haftada 5 kilo nasil verdi?

- 1 haftada 5 kilo! O sürede sadece sıvıyla beslendim. Çorba ve su ile yaşadım. Şu anda da hâlâ kilomu korumaya dikkat ediyorum.

Hande Erçelin doktoru kim?

Sinem Umaş a Twitter: "Hande erçel Hollywood yanağı yaptırdı yanak içlerindeki yağı aldırdı çene botoxu yaptırdı biraz da dudağına dolgu. Doktorunun ismi ufuk askeroğlu saygılarımla"