ÖSYM sonuç açıklama tarihi ne zaman?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sonuç açıklama tarihi ne zaman?
  2. YKS ne zaman Sonuçları Açıklanacak 2021?
  3. 2021 YKS sonuçlarına nasıl bakılır?
  4. YKS sınav sonuçları ne zaman açıklandı?
  5. 2020 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. Üniversite tercih sonuçları ne zaman belli olacak?

ÖSYM sonuç açıklama tarihi ne zaman?

Kılavuzda yer alan bilgilere göre “Elektronik kayıt” 4- tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler baz alındığında sonuçların Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.

YKS ne zaman Sonuçları Açıklanacak 2021?

ÖSYM'nin sınav takvimine göre 2021 YKS sonuçları 4 Ağustos'ta açıklanacak. YKS 2021 tercihleri ne zaman yapılacak? 2021 YKS sonuç sorgulama.... Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

2021 YKS sonuçlarına nasıl bakılır?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS sınav sonuçları ne zaman açıklandı?

Adaylar, sınav sonuçlarına 28 Temmuz 2021 tarihinde saat 07.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. Değerlendirme sonuçlarına ilişkin Sayısal Bilgiler Ek'te sunulmuştur.

2020 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 26 Ağustos 2020 tarihinde saat 12.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Üniversite tercih sonuçları ne zaman belli olacak?

YKS tercih işlemleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinde başladı. YKS tercih sonuçları için ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak elektronik kayıtların 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.