S Sport Plus üyelik ne kadar?

İçindekiler:

  1. S Sport Plus üyelik ne kadar?
  2. S Sport Plus hangi platformlarda?
  3. Trendyol S Sport Plus Üyelik Nedir?
  4. S Sport Plus promosyon kodu nasıl alınır?
  5. Digitürk S Sport 2 hangi kanalda?
  6. S Sport Plus üyelik iptali nasıl yapılır?
  7. S Sport Plus üyelik kodu nasıl kullanılır?
  8. Trendyol S Sport Plus nedir?
  9. S Sport Plus kaçıncı kanalda?

S Sport Plus üyelik ne kadar?

S Sport Plus Aylık Paket 21,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 179.9₺'dir. Fiyatlara KDV dahildir. Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgiye https://www.ssportplus.com/kampanyalar/ adresinden ulaşabilirsiniz.

S Sport Plus hangi platformlarda?

Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart, tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır.

Trendyol S Sport Plus Üyelik Nedir?

S Sport Plus üyelik paketleri, S Sport Plus platformundaki tüm maçlara ve diğer içeriklere paketinizin süresi boyunca kesintisiz ulaşabilmenizi sağlar. Satın alınan üyelik kodları 31 Aralık 2020 23:59'a kadar aktive edilmelidir.

S Sport Plus promosyon kodu nasıl alınır?

Bunun için www.ssportplus.com üzerinden üye girişi yaptıktan sonra kilitli görünen içeriklerden birine tıklayarak ''Promosyon Kodu'' alanına Vodafone Yanımda uygulamasındaki Fırsatlar Dünyası üzerinden alınan kodun girilip ödeme bilgilerinin tamamlanması gerekmektedir.

Digitürk S Sport 2 hangi kanalda?

S Sport ile aynı içeriklere sahip değildir. Başta Bundesliga, NFL, NCAA Basketbol olmak üzere birçok premium spor içeriği yayınlamaktadır....
S Sport 2
KabloTV241. kanal (HD)
İnternet protokolü üzerinden televizyon
Turkcell TV+78. kanal (HD)
Vodafone TV12. kanal (HD)
17 satır daha

S Sport Plus üyelik iptali nasıl yapılır?

www.ssportplus.com adresinden başlatılan üyeliklerde web sitesinden üye girişi sonrası sağ üst köşedeki menüden “Üyelik Bilgileri” girerek üyelik iptal talebinde bulunabilirsiniz.

S Sport Plus üyelik kodu nasıl kullanılır?

S Sport Plus'dan ilk defa abonelik paketi satın alacaksınız www.ssportplus.com adresinde yer alan Üye Ol linkine tıklayıp kişisel bilgilerinizi girmenizin ardından bir sonraki ekranda size verilen Promosyon kodunu girip Kullan butona basıp son olarak kart bilgilerinizi girerek yararlanabilirsiniz.

Trendyol S Sport Plus nedir?

S Sport Plus Premier Lig, Serie A, La Liga, NBA, Formula 1, NFL, Portekiz Ligi, MotoGP, UFC, WWE ve çok daha fazlasını canlı yayınlar ve tekrar izle seçenekleriyle izlemenizi sağlar. ... S Sport Plus paket içeriklerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

S Sport Plus kaçıncı kanalda?

D-Smart 78. kanal, KabloTV 240. kanal, Turkcell TV+ 77. kanal, tivibu 73. kanal, Vodafone TV 11. kanaldan yayın yapmaktadır. Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer almakta ve sadece HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapmaktadır....
S Sport
Turkcell TV+77. kanal (HD)
Vodafone TV11. kanal (HD)
20 satır daha