Emre Aydın ailesi nereli?

İçindekiler:

  1. Emre Aydın ailesi nereli?
  2. Eda Köksal Emre Aydın nasıl tanıştı?
  3. Muhammet Emre Aydın Kimdir?
  4. Emre Aydın'ın babası kimdir?
  5. Emre Aydın kaç doğumlu?
  6. Emre Aydın evi nerede?
  7. Emre Aydın kimin oğlu?
  8. Çocuğum belki sözleri kime ait?
  9. Çiçek Sepeti kime ait?

Emre Aydın ailesi nereli?

"Afili Yalnızlık", "Git", "Belki Bir Gün Özlersin" gibi sevilen parçalara imza atan 27 yaşındaki sanatçının yakaladığı başarı, Türkiye genelinde takdirle karşılanırken, Emre Aydın'ın Antalya'da yaşayan ailesi de büyük gurur yaşadı.

Eda Köksal Emre Aydın nasıl tanıştı?

Şarkıcı Emre Aydın, 2016 yılında iç mimar Eda Köksal ile nikah masasına oturmuştu. ... Emre Aydın ile tanışmasına da bu evin vesile olduğunu belirten Köksal, "Emre stüdyo daireden büyük bir eve geçmiş, arkadaşım 'böyle bir iş var, almak ister misin?' dedi. Biz o vesileyle tanıştık" şeklinde konuştu.

Muhammet Emre Aydın Kimdir?

Muhammet Emre Aydın, İlk olarak Ayakkabı imalatı fabrikasında çalışan Aydın, sırası ile fırın, fırın imalatı, PVC doğrama, Cam farikası, asansör imalatı & montajı ve muavinlik gibi işlerde çalışmıştır. Muhammet Emre Aydın, İşlerini sürdürürken bir yandan da Açık Lise ile yazlık lise eğitimini tamamlamıştır.

Emre Aydın'ın babası kimdir?

Şaban Aydin Emre Aydın/Babalar

Emre Aydın kaç doğumlu?

(40 yıl yaşında) Emre Aydın/Doğum tarihi

Emre Aydın evi nerede?

Eda Köksal-Eme Aydın'ın Ömerli'deki villasının dekorasyonu Köksal'a ait. Çift, evde kedileri Necla ve Mikrop ile birlikte yaşıyor. Köksal, evin tasarımıyla ilgili, "Milyon tane konsept var. Onlardan biri olabilirdi, ama bizim evimizde biraz daha maskülen bir hava var.

Emre Aydın kimin oğlu?

Şaban Aydin Nermin Aydın Emre Aydın/Ebeveynleri

Çocuğum belki sözleri kime ait?

Emre Aydın iki yeni şarkısını yarın dinleyicileriyle buluşturacak. 'Çocuğum Belki' ve 'Sensiz' isimli iki yeni şarkı Ege tınılarıyla dikkat çekiyor. Alternatif popun ustaca harmanlandığı 'Çocuğum Belki', slow bir parça… Her iki şarkının da söz ve müziği Emre Aydın'a, düzenlemesi İsveç'li prodüktör Mats Valentin'e ait.

Çiçek Sepeti kime ait?

Emre Aydın, kurucusu olduğu CicekSepeti.com'u büyütürken düşük harcama potansiyeline rağmen, maliyetli ve geri dönüşü en yüksek pazarlama olanaklarını araştırarak, o günkü stratejisini buna göre belirlediğini ifade ediyor.