Sevdam Alabora dizisi neden bitti?

İçindekiler:

  1. Sevdam Alabora dizisi neden bitti?
  2. Sevdam Alabora kaç bölümdür?
  3. Sevdam Alabora konusu nedir?
  4. Sevda Alabora nerede çekiliyor?
  5. Sevdam Alabora ne zaman başlıyor?
  6. Sevdam Alabora kacinci bolumde bitti?
  7. Sevdam Alabora ne zaman çekildi?
  8. Sevdam Alabora hangi yıl çıktı?

Sevdam Alabora dizisi neden bitti?

Ekranların yeni dizilerinden Sevdam Alabora final bölümüyle ekranlara erken veda etti. İlk önce günü değiştirilip pazar gününe alınan Sevdam Alabora, yeni gününde de beklenen reytingi sağlayamayınca kanal yönetimi diziyi sonlandırma kararı aldı.

Sevdam Alabora kaç bölümdür?

Ekranlarda 3 bölüm izlediğimiz Sevdam Alabora veda ediyor. Atv'nin yapımcılığını Endemol Türkiye'nin yaptığı ve başrollerinde Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran'ın yer aldığı 'Sevdam Alabora' dizisi final yapıyor. Dizi 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Sevdam Alabora konusu nedir?

İstanbul'da yatılı okuyan Zeynep veteriner olur ve diplomasını aldığı gün babasının kayıp olduğunu öğrenerek köye geri döner. Yurtdışında okuyan Gökhan da aynı tarihlerde çiftliktedir. İki çocukluk arkadaşı yıllar sonra yeniden buluşur ancak yine yörenin güçlü kadınlarından Rezzan Hanım'ın kızı Banu da çiftliktedir.

Sevda Alabora nerede çekiliyor?

Köyceğiz'de çekildi - MEVLÜT TEZEL.

Sevdam Alabora ne zaman başlıyor?

ATV'nin yeni dizisi Sevdam Alabora başladı. Dün akşam (10 Şubat) yayımlanan Sevdam Alabora izleyecilerin ilgisini çekti. Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun başrolde olduğu dizi bir aşk hikayesi anlatıyor.

Sevdam Alabora kacinci bolumde bitti?

ATV ekranlarından yayınlanan Sevdam Alabora'nın final bölümü ve detayları haberimizde... Atv'nin yapımcılığını Endemol Türkiye'nin yaptığı ve başrollerinde kadir doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran'ın yer aldığı 'Sevdam Alabora' dizisi final yaptı. Dizi 4. bölümüyle ekranlara veda etti.

Sevdam Alabora ne zaman çekildi?

Sevdam Alabora - Dizi 2014 - Beyazperde.com.

Sevdam Alabora hangi yıl çıktı?

Sevdam Alabora - Dizi 2014 - Beyazperde.com.