iTunes etkin değil ne demek?

İçindekiler:

  1. iTunes etkin değil ne demek?
  2. iPad iTunes nedir?
  3. iPhone etkin değil iTunes'a Baglanin ne demek?
  4. iPhone sıfırlama nasıl yapılır?
  5. iTunes ödemesi nasıl iptal edilir?
  6. iPhone iTunes nedir?
  7. Telefon sıfırlama işlemi ne kadar sürer?

iTunes etkin değil ne demek?

Apple, iPhone kilit ekranında güvenliği sağlamak için girilen parolanın yanlış olması durumunda sizden belli bir süre beklemenizi ister ve her yanlışta bu süre katlanarak artar. 6 kez üst üste yanlış parola girdiğinizde ise iPhone Etkin Değil uyarısı verir. ... İşte bu durumda iPhone cihazınızı silmeniz gerekir.

iPad iTunes nedir?

iTunes Store; müzik başta olmak üzere video ve film satın alabileceğiniz veya kiralayabileceğiniz ücretsiz biçimde sunulan podcast'leri indirebileceğiniz, TV şovları, sesli kitaplar gibi onlarca eğlenceli şeyi barındıran Apple kullancıları için hazırlanmış dijital bir mağazadır.

iPhone etkin değil iTunes'a Baglanin ne demek?

iPhone etkin değil iTunes'a bağlanın sorunu iPhone 5, iPhone 6 ve iPhone 4 cihaz sahiplerinin sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu sorunun sebebi ise iPhone şifresinin defalarca yanlış girilmesi veya ekran modeli girerken hata yapılmasıdır.

iPhone sıfırlama nasıl yapılır?

Ayarlar'a dönüp Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. [Aygıtımı] Bul'u açtıysanız Apple Kimliğinizi ve parolanızı girmeniz gerekebilir.

iTunes ödemesi nasıl iptal edilir?

Settings'i (Ayarlar) seçin. Subscriptions'a (Abonelikler) gidin ve Manage'ı (Yönet) seçin. Cancel Subscription'ı (Aboneliği İptal Et) seçin.

iPhone iTunes nedir?

İtunes, Apple ürünlerinde kullanılan bir eğlence programıdır. Müzik dinlemeye, video izlemeye, film izlemeye hatta yükleme yapmaya bile imkan veren bu uygulama Apple kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir.

Telefon sıfırlama işlemi ne kadar sürer?

Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi bir saat kadar sürebilir.
  1. Telefonunuzu, pili en az %70 oranında dolana kadar şarj edin.
  2. Telefonunuzu kablosuz veya mobil ağınıza bağlayın. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi tamamlandığında, Google Hesabınızda oturum açmak için bağlanmanız gerekir.