Avea mobil imza nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Avea mobil imza nasıl alınır?
  2. Mobil imza nasıl alınır ücreti?
  3. Türk Telekom Mobil imza kaç günde gelir?
  4. Mobil imza servis Aboneligi nedir?
  5. PTT mobil imza nasıl alınır?
  6. Turkcell mobil imza nasıl alınır?
  7. Turkcell mobil imza kaç günde aktif olur?
  8. Mobil imza e imza yerine geçer mi?
  9. PTT e-İmza Kaç Lira?
  10. PTT e-İmza kaç günde çıkar?
  11. PTT e-imza ücreti ne kadar?
  12. Elektronik imza nedir nasil alinir?

Avea mobil imza nasıl alınır?

Mobil İmza sahibi olmak Türk Telekom ile artık çok kolay! Türk Telekom bireysel Mobil İmza servisine başvurmak için üzerinde T.C. Kimlik Numarası yazan nüfus cüzdanı veya ehliyetiniz ile birlikte size en yakın mobil imza vermeye yetkili Türk Telekom mağazasına uğramanız yeterlidir.

Mobil imza nasıl alınır ücreti?

Mobil imza GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmiştir. Turkcell operatörü bu hizmet için aylık 6 TL ücret talep etmektedir. Diğer bir operatör olan Türk Telekom ise bir defaya mahsus 4 TL işlem ücreti ve 8 TL sim kart ücreti talep etmektedir. Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir.

Türk Telekom Mobil imza kaç günde gelir?

Mobil İmza, 128K Mobil İmzalı sim kartınız ve belirleyeceğiniz şifreniz ile elektronik ortamda ıslak imzanız ile kanunen eşdeğer sonucu doğuran Elektronik İmza'nızı atmanızı sağlayan servistir. Mobil imza şirket içi imza süreçlerini 3 günden dakikalara indiriyor!

Mobil imza servis Aboneligi nedir?

Mobil imza ıslak imza ile eş değer hukuki geçerliliği olan SIM kart aracılığıyla elektronik ortamda işlem yapılmasını sağlayan servistir. ... İşlemi tamamlamak için Vodafone Mobil İmza Şifrenizi girerek TAMAM'a basmanız yeterlidir.

PTT mobil imza nasıl alınır?

Pttcell Mobil İmza servisine abone olmak için Ptt Ulus Merkezine başvurmanız yeterlidir. Başvuru sırasında beyan edeceğiniz nüfus cüzdanınız ve imzalayacağınız servis taahhütnamelerinden sonra SIM kart değişikliğiniz yapılacak ve size serviste kullanabileceğiniz 128K SIM kart teslim edilecektir.

Turkcell mobil imza nasıl alınır?

Standart Mobil İmza Ön Başvurunuzu aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz;
  1. TC Kimlik numaranızı yazıp 2929'a yollayarak,
  2. 5 532 0000 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak,
Daha fazla öğe...

Turkcell mobil imza kaç günde aktif olur?

Coğrafi olarak bulunduğunuz yerin Turkcell merkezi arşivine olan uzaklığı ve iş yoğunluğuna bağlı olarak en geç 2 hafta içerisinde Turkcell Mobil İmza'nız aktif hale gelecektir. Turkcell Mobil İmza başvurusu vekâletname ile yapılamaz.

Mobil imza e imza yerine geçer mi?

Mobil elektronik imzanın, elektronik imzadan tek farkı elektronik imza oluşturma aracı olarak mobil bir cihaz içerisine konulan SIM kartın kullanılmasıdır. ... Bu nedenle de elektronik ortamda hukuksal geçerlilik kazandırılmak istenen her işlemde elektronik ya da mobil imzanın kullanılması kaçınılmaz bir gerçektir.

PTT e-İmza Kaç Lira?

PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.

PTT e-İmza kaç günde çıkar?

EİMZATR Başvuru Formu yazıcıdan çıktı alınarak doldulur. En Yakın PTT Merkezine Teslim Edilir. E-imzanız PTT Kargo ile adresinize 3 İşgünü içerisinde teslim edilir.

PTT e-imza ücreti ne kadar?

PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.

Elektronik imza nedir nasil alinir?

e-İmza Nasıl Alınır? Elektronik imzaya sahip olabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun onayladığı Elektronik sağlayıcılar üzerinden sunulan e-İmza hizmetinden faydalanarak elektronik imza yetkisine sahip olabilirsiniz.