Facebook hesabımı nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. Facebook hesabımı nasıl silerim?
  2. Hesabı nasıl kapatılır Facebook Kapatma?
  3. E-posta ve şifresi unutulan facebook nasıl bulunur?
  4. İnstagram hesabı nasıl silinir?

Facebook hesabımı nasıl silerim?

-Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan simgesine tıklayın. -Ayarlar'a ve ardından sol sütundaki Facebook Bilgilerin'e tıklayın. -Dondurma ve Silme'ye tıklayın. -Hesabı Sil'i seçin ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et'e tıklayın.

Hesabı nasıl kapatılır Facebook Kapatma?

Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar'a dokunun. Facebook Bilgilerin kısmına inin ve ardından Hesap Sahipliği ve Kontrol'e dokunun. Dondurma ve Silme'ye dokunun ve Hesabı Sil'i seçin.

E-posta ve şifresi unutulan facebook nasıl bulunur?

Şifrenizi bilmiyorsunuz ya da unuttunuz ve e-posta adresinizi de hatırlamıyorsunuz bu durumda kayıt işlemindeyken cep telefonunuzu tanımlamış olmanız büyük önem taşımaktadır. Facebook ana sayfasında şifremi unuttum bölümüne tıklamanız halinde "Hesap Bul" sayfası karşınıza çıkacak, gerekli alana kayıt olduğunuz telefon ...

İnstagram hesabı nasıl silinir?

Bir mobil tarayıcının ya da bilgisayarın üzerinsen hesabımı sil butonuna tıklanır. İnstagramın sorduğu “Hesabını neden siliyorsun?” sorusuna açılır olan pencerelerden bir yanıt seçilir ve şifre tekrar girilir. Daha sonra “Hesabı sil” yazan butona basılır ve böylece instagram hesabı kalıcı bir şekilde silinmiş olur.