Yengeç burcu nasıl bir anne olur?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcu nasıl bir anne olur?
  2. Yengeç burcu kadını neyi sever?
  3. Yengeç burcu nasıl kadınlardan hoşlanır?
  4. Yengeç burcu aldatır mı?

Yengeç burcu nasıl bir anne olur?

Yengeçler doğuştan anne şefkatine sahiptir. Anne olmayı her yönüyle severler ve kendilerini çocuklarına adadıklarını görebilirsiniz. ... Yengeç burcu anneler zaman zaman aşırı korumacı davranabilir ve çok duygusal olabilirler.

Yengeç burcu kadını neyi sever?

Yengeç burcu kadınlar, kendisini her zaman özel hissettirecek, değer verecek erkeklerden çok fazla hoşlanırlar. Gözü dışarıda, sürekli değişik mekanlarda takılan erkeklerden hoşlanmaz, sırlarını güvenerek anlatabileceği, yanında mutlu olduğu erkeklerden hoşlanırlar.

Yengeç burcu nasıl kadınlardan hoşlanır?

Yengeç burcu erkekleri; genel olarak içten ve samimi olan kadınlardan hoşlanırlar. Bununla beraber yapmacık insanlar yengeç burcu erkeği için hiç uygun değildir. Yengeç burcunun aşık olduğu kadın tipi; şefkatli, iyi kalpli, nazik ve kibar kadınlardır.

Yengeç burcu aldatır mı?

Suçluluk duygusu yaşamaya eğilimli olan Yengeç, esasen aldatma karşıtıdır. Aldatabileceği bir ilişkisi varsa muhtemelen divane olmuş bir aşıktır. Sevdiği kadar sevilmiyor, horlanıyor, sık sık yalnız kalıyorsa, kahrından düştüğü şefkatli arkadaş omuzunda, mumla aradığı ilgiye aldanır hem ağlar hem aldatır.