Interrail Flexi ne demek?

İçindekiler:

  1. Interrail Flexi ne demek?
  2. Interrail pasaport nedir?
  3. Flexipass nedir?
  4. Interrail için hangi vize?
  5. Pegasus Flex bilet nasıl alınır?

Interrail Flexi ne demek?

Flexi Sistem Nedir? Daha az seyahat edecekler için ekonomik bir seçenektir. Gezginin belirlediği tarih aralığında İnterrail Global Pass biletinde 3, 5, 7, 10 ve 15 gün, Interrail Bir Ülke Pass biletinde ise 3, 4, 5, 6 ve 8 gün seyahat etmesine olanak verir. ... Seçilen günler içinde, trenler sınırsızca kullanılabilir.

Interrail pasaport nedir?

1. Global Pass (Interrail ağına dahil tüm ülkeleri kapsayan bilet) Avrupa'nın neredeyse her yerine gitme özgürlüğü tanıyan, en popüler bilet türü global pass. Eğer çok fazla gününüz yoksa bile yine global pass alıp 15 gün içinde 5 gün trenlere binme hakkı tanıyan alt limit versiyonunu tercih edebilirsiniz.

Flexipass nedir?

Flexipass Nedir? Flexipass Balkan ülkelerinde geçerli olan demiryolu seyahat kartıdır. Oldukça ekonomik bir şekilde size Balkanlarda demiryollarında seyahat etme hakkını sunar.

Interrail için hangi vize?

Interrail vizesi diye bir şey yoktur. Interrail Avrupa ülkeleri arasında trenle belli bir ücret karşılığında belirli günler sınırsız seyahat hakkı veren göster-geç (pass) bilet türüdür. Interrail yapmak için Schengen vizesi almak gerekmektedir.

Pegasus Flex bilet nasıl alınır?

Nereden alabilirim? Web sitemiz, acentelerimiz ve çağrı merkezimiz üzerinden biletini satın alırken Pegasus Flex'i de ekleyebilirsin. Pegasus Flex'in kişi başı tek yön bilet için ücreti iç hatlarda 12,99 TL, dış hatlarda ise 9,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunulmaktadır.