İŞKUR'da iş ilanlarına nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. İŞKUR'da iş ilanlarına nasıl bakılır?
  2. İŞKUR başvurusu nereden yapılıyor?
  3. Internet üzerinden İŞKUR'a nasıl başvurabilirim?
  4. İŞKUR evde paketleme işi nasıl başvurulur?

İŞKUR'da iş ilanlarına nasıl bakılır?

İŞKUR İLANLARINA NASIL BAKILIR? İŞKUR'a TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. 'İş Arayan' olarak giriş yaptığınız zaman 'İş İlanları' ve 'Bana Uygun İşler' seçenekleri karşınıza çıkacak.

İŞKUR başvurusu nereden yapılıyor?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur.

Internet üzerinden İŞKUR'a nasıl başvurabilirim?

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) online şubesine kayıt olmak için; * İŞKUR resmi web adresi iskur.gov.tr adresini tarayıcınızda açın. * İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın. * Açılan İŞKUR e-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır.

İŞKUR evde paketleme işi nasıl başvurulur?

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU NASİL YAPİLİR? Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu dolduracak.