Babil com un sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Babil com un sahibi kim?
  2. Babil com hangi kargo ile çalışıyor?
  3. Kitapsepeti güvenli mi?
  4. Kitap nereden sipariş edilir?
  5. Babil com Kargom Nerede?
  6. Kitapyurdu kargo ücreti alıyor mu?
  7. Kitapsepeti kac gunde gelir?
  8. Kitapsepeti hafta sonu çalışıyor mu?
  9. Internetten kitap nereden alınır?
  10. Kitapkolik kapıda ödeme var mi?
  11. Kitap Yurdu puanları kaç lira ediyor?
  12. Kitapsepeti kapıda ödeme nasıl yapılır?
  13. Kitapsepeti puan ne işe yarar?

Babil com un sahibi kim?

Babil.com ile kitap dünyasına yeni bir fikir ve hareketlilik getirmeyi hedeflediklerini söyleyen kurucu Mehmed Ali Çalışkan, babil.com'u "sadece satış değil, okur ve içerik odaklı bir çizgisi olan, kitapları doyurucu bilgilerle, zengin görsellerle tanıtan, okura güçlü içerik sunan bir kitap kültürü dünyası" olarak ...

Babil com hangi kargo ile çalışıyor?

Babil.com bize iki farklı kargo seçeneği sunmaktadır. Alışverişlerinizi Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo ile yapabilirsiniz. Dahası 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

Kitapsepeti güvenli mi?

2010 yılından bu yana e-ticaret hizmeti sunan Kitapsepeti.com güvenilir mi ya da kitap sepeti güvenli bir site mi sorularınız için müşteri memnuniyetlerini örnek göstermektedir. sitenin alt yapısının SSL ile hizmet vermesi ve ödeme aşamasında 3D secuere olması da birçok müşteri için güvenli olarak kabul edilmektedir.

Kitap nereden sipariş edilir?

Türkçe ve ingilizce en iyi kitap siteleri sizler için bir araya getirdik....Bunu kontrol etmenin en kısa yolu ilgili sitenin URL başlığının https ile başlamasıdır.
  1. Ucuzkitapal. ...
  2. İlknokta. ...
  3. 3. Nadirkitap. ...
  4. Kitapsepeti. ...
  5. Babil. ...
  6. BKMKitap. ...
  7. 7. Hepsiburada. ...
  8. 8. Pandora.
Daha fazla öğe...

Babil com Kargom Nerede?

Siparişiniz kargoya verildikten sonra size bir e-posta göndererek kargo takip numaranızı paylaşıyoruz. Yine kargo takip numaranızı “Siparişlerim” sayfasından da kontrol edebilirsiniz. Siparişlerinizle ilgili her türlü sorunuz için destek@babil.com adresinden ve 0850 259 58 53 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Kitapyurdu kargo ücreti alıyor mu?

Kitapyurdu'nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır. Teslim Noktası nedir?

Kitapsepeti kac gunde gelir?

Siparişleriniz kitapların temin süresine göre kargoya teslim edilir.Adrese teslimat seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.Mobil bölgelerde (ilçelere uzak) teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen ...

Kitapsepeti hafta sonu çalışıyor mu?

Teslimatlar çalışma günleri dahilinde hafta içi yapılmaktadır. Resmi tatillerde ve hafta sonlarında teslimat yapılamamaktadır.

Internetten kitap nereden alınır?

Çok büyük hatalar ve alım yapamama gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor.
  1. 1 – Babil.com. ...
  2. 2 – alfakitap.com (Sadece yayınevi grubunun kitapları için) ...
  3. 3 – yapikrediyayinlari.com.tr (Sadece yayınevi grubunun kitapları için) ...
  4. 4 – iskultur.com.tr (Sadece yayınevi grubunun kitapları için) ...
  5. 5 – kidega.com. ...
  6. 6 – ilknokta.com.
Daha fazla öğe...

Kitapkolik kapıda ödeme var mi?

Kitap siparişlerinizde kapıda ödeme kolaylığı sağlayan Kitapkolik aracılığı ile artık almak istediğiniz tüm kitapları site üzerinde hiçbir ödeme yapmadan kredi kartı, Havale/EFT yapmadan kapıda nakit ödemeli olarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Kitap Yurdu puanları kaç lira ediyor?

Bir de her alışverişte puan biriktiriyorsunuz. Kitapların fiyatına göre en az (kitabın fiyatı*2) kadar bir puan kazanıyorsunuz. Yani kitap 14 lira ise 28-30 arası bir puan ekleniyor puan hesabınıza.

Kitapsepeti kapıda ödeme nasıl yapılır?

Kapıda nakit ödeme siparişi nasıl oluşturabilirim? Sepet ve adres adımından ilerleyip ödeme ekranına geliniz. Ödeme ekranında “Kapıda Nakit Ödeme” seçeneğine tıklayınız. Kapıda nakit ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Kitapsepeti puan ne işe yarar?

Puan Kullanımı Puan kullanımının alt limiti 500 puandır.Siparişlerinizin en az 500 puana ulaştığında (alışveriş çeki) oluşturabilirsiniz. Alışveriş çeki kullanımı Siparişi onayı ekranında aktif hale gelmektedir.