Burak Yılmaz Adanalı mi?

İçindekiler:

  1. Burak Yılmaz Adanalı mi?
  2. Burak elmasın babası nereli?
  3. Burak Yılmaz kimin oğlu?
  4. Burak Yılmaz annesi kimdir?
  5. Caner Erkin hangi takımda oynadı?
  6. Burak Yılmaz Hangi altyapı?
  7. Burak Yılmaz kimin doğum gününü kutladı?

Burak Yılmaz Adanalı mi?

Burak Yılmaz babası Fikret Yılmaz'ın memleketinin takımı olan Adana Demirspor'u unutmadı. Burak Yılmaz, Adana Demirspor'un çıkışını "Geldi efsane" notuyla paylaştı. Bilindiği üzere Burak Yılmaz'ın babası Adana, annesi ise Antalyalı…

Burak elmasın babası nereli?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur. Eski Galatasaray başkanlarından iş insanı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlendi.

Burak Yılmaz kimin oğlu?

Fikret Yılmaz Belgin Yılmaz Burak Yılmaz/Ebeveynleri

Burak Yılmaz annesi kimdir?

Belgin Yılmaz Burak Yılmaz/Anneleri

Caner Erkin hangi takımda oynadı?

Fatih Karagümrük SK#88 / Defans Türkiye Millî Futbol TakımıDefans Caner Erkin/Şu andaki takımları

Burak Yılmaz Hangi altyapı?

Futbola 13 yaşında Antalyaspor altyapısında başladı. 2000-2001 sezonunun sonlarından 16 yaşındayken Antalyaspor A2 takımında forma giymeye başladı. 2002'de profesyonel sözleşme imzaladı. 'te Gümüşhane Doğanspor karşısında son 5 dakika oyuna girerek ilk kez Antalyaspor forması giydi.

Burak Yılmaz kimin doğum gününü kutladı?

Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Lille, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın doğum gününü kutladı. Fransız temsilcisinin sosyal medya hesabındaki mesajda, "Burak Yılmaz 36 yaşında. İyi ki doğdun KRAL." ifadeleri kullanıldı. Mesajda milli futbolcunun gollerinin de yer aldığı 1 dakikalık görüntü paylaşıldı.