PUK kodu nerede yazar?

İçindekiler:

  1. PUK kodu nerede yazar?
  2. Turkcell puk kodu ne işe yarar?
  3. Telefon PUK ne demek?
  4. Turkcell hesabım bloke oldu ne yapmalıyım?
  5. Insanların PIN kodu nasıl bulunur?
  6. Turkcell online işlem şifresi nasıl alınır?

PUK kodu nerede yazar?

PUK kodları sim kartın ait olduğu operatörün müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca İnternet sitesinden de PUK kodu öğrenilmesi mümkündür.

Turkcell puk kodu ne işe yarar?

PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, sim kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar.

Telefon PUK ne demek?

PUK Kodu, İngilizcede “Kişisel Kilit Açma Kodu” anlamına gelen “Personal Unlock Key” ifadesinin kısaltmasıdır. Bu, cep telefonunun SIM kartıyla ilişkili olan benzersiz bir koddur ve genellikle 8 hanelidir. SIM Kart kilidi oluşturduysan ve kodu 3 kere yanlış girersen PUK koduna ihtiyaç duyacaksın.

Turkcell hesabım bloke oldu ne yapmalıyım?

PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. PUK kodunuzu Turkcell.com.tr'de İşlem Merkezi'ne giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Insanların PIN kodu nasıl bulunur?

İnsanın Pin Kodu Nasıl Hesaplanır? Örneğin pin kodu hesaplanacak olan kişinin doğum tarihi 11.02.1980 olsun. Karakter hanesi: Doğum günümüzün rakamları toplanarak elde edilir. Yani incelediğimiz doğum tarihinin karakter hanesi 1+1= 2'dir.

Turkcell online işlem şifresi nasıl alınır?

DAHA FAZLA
  1. Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. ...
  2. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...