Vajina beyazlatma işlemi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vajina beyazlatma işlemi nasıl yapılır?
  2. Vajina iç dudak Beyazlatılır mı?
  3. Vajina beyazlatma lazer zararlı mı?
  4. Vulvar beyazlatma nedir?
  5. Vajina beyazlatma kaç seans?

Vajina beyazlatma işlemi nasıl yapılır?

Genital Bölge Beyazlatma Nasıl Yapılır? Kanama olan bölgeler belirlenir ve kanamanın derece ve cilt tipine göre lazerle vajina beyazlatma uygulaması yapılır. 15 dk civarı süren bir uygulamadır genital beyazlatma işlemi. Klinik cihazından ve genellikle anestezi gerektirmeyen bir işlemdir.

Vajina iç dudak Beyazlatılır mı?

Yaşın ilerlemesi, hormonal düzensizlik, sağlıksız çamaşırı kullanımı, gereken hijyenin sağlanmaması gibi sebepleri artırmak mümkün. Vajina iç dudak kararması kendi kendine geçmeyen bir durumdur. Mutlaka uzman estetisyen hekimler tarafından muayene edilip, uygun beyazlatma yönteminin seçilmesi gerekiyor.

Vajina beyazlatma lazer zararlı mı?

Vajina beyazlatma işleminde kullanılan lazer ışınlarının, uzman hekimler tarafından yapıldığı takdirde hiçbir zararı bulunmamaktadır. Lazer ışınları, cildin 3-4 mm derinine kadar etki edebilirler ve bu oldukça yüzeysel bir işlemdir. Lazer ışınlarının rahme, yumurtalıklara ve rahim ağzına kesinlikle bir etkisi bulunmaz.

Vulvar beyazlatma nedir?

Vulva beyazlatma işlemleri zamanla koyulaşan, esmerleşen vulvanın koyuluğu gidermek için yapılan tedavileri içerir. Tıbbi olarak renk açıcı yani “hiperpigmentasyon” tedavileri olarak geçmektedir ve vücudun farklı bölgelerinde de uygulanabilmektedir.

Vajina beyazlatma kaç seans?

Lazer ile vajina beyazlatma işlemi yapılan bölgedeki cilt dokusu daha canlı, dolgun ve sağlıklı olacaktır. Vajina beyazlatma işlemi için genellikle 1 seans yeterli olmaktadır. Fakat koyu tene sahip olan kadınlarda veya hormonal bozukluğu bulunan kişilerde işlemin 2-3 seans yapılması gerekmektedir.