TTNet Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

İçindekiler:

  1. TTNet Adil Kullanım Kotası kalktı mı?
  2. TTNet kota dolunca ne olur?
  3. Türk Telekom Kota ne zaman sıfırlanır?
  4. AKN sonrası hız ne demek?
  5. Türk Telekom anlık mesajlaşma AKN li nedir?
  6. Sınırsız internet kota aşımı olur mu?

TTNet Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Belirli bir kotanın aşımı sonrası kullanıcıların internet hızını düşüren Adil Kullanım Kotası (AKK/AKN) tarihinde kaldırıldı.

TTNet kota dolunca ne olur?

Kotalı internette kota sıfırlanması her aybaşında gerçekleşir. Kota aşımından sonra internet hızı düşer.

Türk Telekom Kota ne zaman sıfırlanır?

Yani her ayın 1. Günü ile ay sonu 30-31'inde kullanılan download ve upload kotanız paketinizde olan maksimum seviye dolana dek paketinizde bulunan internet hızınızla internete girebilirsiniz. Kotanız dolduktan sonra kotanızın yenilemesi işlemi ise gelecek olan ay başında tekrar sıfırlanacaktır.

AKN sonrası hız ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. 25 GB'ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir. ...

Türk Telekom anlık mesajlaşma AKN li nedir?

Türk Telekom'lular Anlık Mesajlaşma iletişimlerinde de kazançlı! Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.

Sınırsız internet kota aşımı olur mu?

İnternet servis sağlayıcılarının sunduğu limitsiz tarifelerinin de aslında bir limiti var. Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor.