Paycell kart hangi marketlerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Paycell kart hangi marketlerde geçerli?
  2. Paycell guvenilir mi?
  3. Paycell şokta geçerli mi?
  4. Paycell Kart ile yapacağın 75 TL ve üzeri market harcamasına kaç TL hediye kazanırsın?
  5. Paycell nerelerde kullanılabilir?
  6. Paycell hazır limit geri ödeme nasıl yapılır?
  7. Paycell ile marketten alışveriş yapılır mı?
  8. Paycell aylık ücret kesiyor mu?
  9. Paycell kartla Trendyoldan alışveriş yapılır mı?
  10. Paycell den nasıl alışveriş yapılır?

Paycell kart hangi marketlerde geçerli?

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell guvenilir mi?

Yeni nesil dijital ödeme aracı olan Paycell'i, hassas verilerinizi hiçbir firma ile paylaşmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. Paycell logosunun bulunduğu iş yerleri, Paycell ile anlaşmalı iş yerleridir. Bu logonun bulunduğu iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde Paycell'i kullanabilirsiniz.

Paycell şokta geçerli mi?

Paycell uygulamasından HEMEN KATIL butonuna tıklanarak da kampanyaya katılım sağlanabilir. Şok Marketler'de Paycell QR ile tek seferde 25 TL ve üzeri harcama yapıldığında 10 TL, tek seferde 50 TL ve üzeri harcama yapıldığında 20 TL kazanılacaktır. ... Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.

Paycell Kart ile yapacağın 75 TL ve üzeri market harcamasına kaç TL hediye kazanırsın?

Paycell Kart ile Marketlerde tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlar 15 TL hediye kazanıyor.

Paycell nerelerde kullanılabilir?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.

Paycell hazır limit geri ödeme nasıl yapılır?

Kampanyadan ödül kazanmak için KATIL AKTAR yazıp 2255'e göndermeniz ve Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 200 TL ve üzeri yükleme yapmanız gereklidir. Yüklediğiniz bu tutarı fatura ödeme döneminizde Turkcell faturanız ile geri ödersiniz.

Paycell ile marketten alışveriş yapılır mı?

VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir. Yapılan harcamalardan Paycell puan kazanılır, bu puanlar Paycell uygulamasından takip edilir ve kartın aktive edildiği telefon numarasına yüklenir.

Paycell aylık ücret kesiyor mu?

Kredi Geri Ödemeleri: Müşterinin kredi ve/veya kiralama ile satın aldığı cihazların kredi geri ödemelerinde; Paycell ile mobil ödeme kullanan Müşterilerden her bir kredi ve/veya kiralama başına işlem ücreti ve kredi geri ödemeleri devam ettiği sürece aylık olarak 2,49 TL üyelik ücreti alınmaktadır.

Paycell kartla Trendyoldan alışveriş yapılır mı?

1-30 Nisan tarihleri arasında Trendyol'da alışverişinizi Visa logolu Paycell Kart'ınızla yaparak kartınızı ilk kez kaydedin, 15-31 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişinizde geçerli 50TL indirim kazanın!

Paycell den nasıl alışveriş yapılır?

Paycell logosunu gördüğünüz anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsiniz. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinizde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.