Türk Hava Yolları öğretmen indirimi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları öğretmen indirimi nasıl kullanılır?
  2. Öğrenci bileti nasıl alınır THY?
  3. Miles&Smiles kartı nasıl alınır?
  4. THY öğretmen indirimi var mı?
  5. Türk Hava Yolları üye numarası nedir?

Türk Hava Yolları öğretmen indirimi nasıl kullanılır?

· Öğretmen yolcularımızın Miles&Smiles üyesi olması koşuluyla indirim uygulanır. Bilet alımı esnasında öğretmen yolcu tipinin seçilmesi ve yolcumuzun Miles&Smiles üye numarasını girmesi gerekir. · Öğretmen yolcularımızın öğretmenlik bilgileri sistem tarafından otomatik olarak onaylanır.

Öğrenci bileti nasıl alınır THY?

Online kanallardan alınacak bilet için Miles&Smiles üyelik girişi yapılmalı ve bilet seçimi yapılacak esnada yolcu tipi “öğrenci” olarak seçilerek işleme başlanmalıdır. Miles&Smiles üyelik girişi yapılmadığı takdirde avantajlardan yararlanılamamaktadır.

Miles&Smiles kartı nasıl alınır?

İnternet sitemizdeki Miles&Smiles üyelik formunu doldurarak üyeliğinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamamız, Planet uçak içi eğlence sistemi ekranları aracılığıyla üye olabilirsiniz.

THY öğretmen indirimi var mı?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu 'na bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyelerine, beraber seyahat etmekte olan eş ve çocuklarına; Business ve Economy (U, W, P, V/cl ücret seviyeleri hariç) kabin ücretleri üzerinden %20 tutarında indirim ...

Türk Hava Yolları üye numarası nedir?

THY Miles&Smiles Müşteri Hizmetleri'nin 4 numaralı telefonunu arayarak nasıl üye olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.