Cerrahpaşa profesörden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Cerrahpaşa profesörden nasıl randevu alınır?
  2. Cerrahpaşa randevular iptal mi?
  3. Cerrahpaşa randevular ne zaman yenileniyor?
  4. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu iptali nasıl yapılır?

Cerrahpaşa profesörden nasıl randevu alınır?

Hastaneye 02 03 00 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi olmak isteyenler MHRS sistemi, alo 182, hastanenin telefon numarası ya da hastane sitesinden online randevu butonuna tıklayarak istedikleri zamana randevu alabilmektedir.

Cerrahpaşa randevular iptal mi?

Randevu iptalleri için Web sitemizde bulunan “Randevu Sorgula / İptal” butonundan telefonla ise 0212 414 24 24 numarasını aradığınızda tuşlamaları takip ederek randevunuzu iptal edebilirsiniz. İptal etmeden randevusuna gelmeyen hastalarımız, 10 gün içinde randevu almış olduğu bölüme, ikinci randevu alamazlar.

Cerrahpaşa randevular ne zaman yenileniyor?

Cerrahpaşa randevu sistemi 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Randevu alan bir kişi yeni bir randevu almak istiyorsa en az 10 gün beklemek zorundadır. Saat 20:00'den sonra alınan randevular bir sonraki güne aktarılmaktadır.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu iptali nasıl yapılır?

10 gün içinde, randevu almış olduğunuz bölüme, ikinci randevu alamazsınız. Randevu iptalleri için Web sitemizde bulunan “Randevu Sorgula / İptal” butonundan telefonla ise 0212 414 24 24 numarasını aradığınızda tuşlamaları takip ederek randevunuzu iptal edebilirsiniz.