PayPal ile nasıl para alınır?

İçindekiler:

  1. PayPal ile nasıl para alınır?
  2. Türkiye'de paypal yasak mı?
  3. Paypal geri dönecek mi?
  4. PayPal Türkiyede yasak mı?
  5. Ebay PayPal kalktı mı?

PayPal ile nasıl para alınır?

1- Paypal.com sitesini açın. 2- Sağ üst köşedeki mavi Sign Up düğmesine veya sayfanın ortasında yer alan turuncu Sign Up for Free düğmesine tıklayın. 3- Açılan sayfada ne tür bir hesap açmak istediğinize karar verin. Bireysel bir hesap açmak için Personal Account düğmesini işaretleyin ve Next düğmesine tıklayın.

Türkiye'de paypal yasak mı?

Türkiye'deki satıcılarımız, Türkiye'deki veya başka ülkelerdeki alıcılardan Türkiye'deki hesaplarına ödeme alamazlar. ... Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.

Paypal geri dönecek mi?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından lisansı iptal edilen PayPal, Mart 2017'de 'Cross Border' (Sınır ötesi) sistemiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Habertürk'ün haberine göre, BDDK ile geçtiğimiz hafta toplantı yapan şirket, 2017 yıl sonuna kadar sunucularını da Türkiye'ye taşımayı planlıyor.

PayPal Türkiyede yasak mı?

Türkiye'deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme PayPal olarak Haziran 2016 tarihinden itibaren Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmiştik.

Ebay PayPal kalktı mı?

Eğer Ebay'de satış yapmak istiyorsanız bir Paypal hesabına sahip olmanız gerekiyordu. ... Artık satıcılar PayPal kullanmadan satışlarını gerçekleştirebilecekler. Bu şekilde Ebay satışlarınızdan gelen ödemeleriniz artık PayPal hesabınıza değil, Payoneer hesabınıza yapılacak.