Damla Ersubaşı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Damla Ersubaşı ne iş yapar?
  2. Damla Ersubaşı yaşı kaç?
  3. Damla Ersubaşı kaç yılında evlendi?
  4. Tuğçe Damla kaç yaşında?
  5. Mustafa Can Keser kaç doğumlu?
  6. Damla Ersubaşı hangi dizide oynadi?
  7. Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser neden boşandı?
  8. Mustafa Can Keser ne is yapiyor?
  9. Mustafa Can Keser nereyi işletiyor?
  10. Sihirli Annem deki Tuğçe nin gerçek adı ne?

Damla Ersubaşı ne iş yapar?

Oyuncu Damla Ersubaşı/Meslekleri

Damla Ersubaşı yaşı kaç?

21 Haziran 1993 (28 yıl yaşında) Damla Ersubaşı/Doğum tarihi Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı.

Damla Ersubaşı kaç yılında evlendi?

Eşinin kendisini aldattığını kabul eden oyuncu, evliliğine devam etme kararı almıştı. Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 2016 yılında evlenmişti. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise geçen kasım ayında dünyaya gelmişti.

Tuğçe Damla kaç yaşında?

Damla Ersubaşı kimdir diye merak edenler Damla Ersubaşı kaç yaşında, nereli diye araştırmalarına devam ediyor. Damla Ersubaşı 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şu an 28 yaşında olan güzel oyuncu Damla Ersubaşı, Zehra ve Zeynep ismini verdiği iki kızı ile yaşamına devam etmektedir.

Mustafa Can Keser kaç doğumlu?

Mustafa Can Keser, tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş. Mustafa Can Keser'den iki çocuğu olan Damla Ersubaşı, verdiği kilolarla adından söz ettirmişti. Mustafa Can Keser ve Damla Ersubaşı 2020 yazında evliliklerini noktalamıştı. Damla Ersubaşı kimdir?

Damla Ersubaşı hangi dizide oynadi?

İlk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı ''Yılan Hikayesi'' adlı dizide rol alan Damla Ersubaşı, birçok dizide rol aldı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan ' 'Sihirli Annem'' dizisinde ki Tuğçe karakteri ile tanındı.

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser neden boşandı?

Sihirli annem dizisiyle yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, daha önce de kendisini aldattığı iddiasıyla gündeme geldiği eşi Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşanıyor. ... Oyuncu Damla Ersubaşı, bir dönem 'ihanet' haberleriyle gündeme gelen eşinden boşanmaya karar verdiğini duyurdu.

Mustafa Can Keser ne is yapiyor?

Mustafa Can Keser 17 Ocak tarihinde dünyaya geldi. Damla Ersubaşı ile 2016 yılında hayatını birleştiren, iki çocuk babası Mustafa Can Keser, Ortaköy'de yer alan bir gece kulübünün işletmeciliğini üstleniyor.

Mustafa Can Keser nereyi işletiyor?

Shirli Annem ile adını duyuran oyuncu Damla Ersubaşı ile evli olan Mustafa Can Keser, bir gece kulübünün işletmecisi olarak çalışıyor. Çiftin iki de çocuğu bulunuyor. İşte ayrıntılar... Damla Ersubaşı'nın eşi olarak tanınan Mustafa Can Keser, İstanbul'da doğdu ve Ortaköy'de bir gece kulübünü işletiyor.

Sihirli Annem deki Tuğçe nin gerçek adı ne?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı.