Storytel de kaç kitap var?

İçindekiler:

  1. Storytel de kaç kitap var?
  2. Storytel deneme süresi bitince ne olur?
  3. Dinlebi ücretli mi?
  4. Storytel deneme süresi kaç gün?
  5. Storytel de İngilizce kitap var mı?
  6. Storytel kimin?
  7. Storytel Öğrenci indirimi var mı?
  8. KitUp uygulaması ücretli mi?
  9. Dinlebi ne demek?
  10. Storytel ne zaman çıktı?
  11. Storytel de kimler var?
  12. Storytel nereye indiriyor?
  13. Storytel öğrenci indirimi ne kadar?
  14. Storytel öğrenci indirimi nasıl yapılır?
  15. Kitapup ücretli mi?

Storytel de kaç kitap var?

Storytel'den yapılan açıklamaya göre, platformun kütüphanesinde 3 binden fazla Türkçe sesli kitap, 80 bin İngilizce sesli kitap ve 120 bin İngilizce e-kitap bulunuyor.

Storytel deneme süresi bitince ne olur?

Deneme süresi sona erince ne olur? ... Eğer Storytel'i kullanmaya devam etmek istersen, aboneliğin deneme süresinin sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Storytel aboneliğin iptal edilmediği sürece her 30 günde bir otomatik olarak yenilenecektir.

Dinlebi ücretli mi?

'Dinlebi' uygulaması okurlara binlerce kitabı dinleyebilme imkanı sunuyor. ... Uygulamayı hemen indirerek, ücretsiz üye olabilir kütüphanemizden istediğiniz kitapları 14 gün sınırsız dinleyebilirsiniz.

Storytel deneme süresi kaç gün?

Sesli kitap uygulaması Storytel de bu sosyal izolasyon günlerini daha keyifli ve kaliteli hale getirmek için 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardığını açıkladı.

Storytel de İngilizce kitap var mı?

Bu uygulamayla İngilizce okuma ve dinleme becerilerinizi geliştirmeniz mümkün. Storytel'de binlerce kitap var.

Storytel kimin?

Webrazzi Dijital 2018'de sahne alan şirketin kurucu ortağı Berk İmamoğlu şirketin hikayesini ve Storytel'e dönüşümünü izleyicilerle paylaştı.

Storytel Öğrenci indirimi var mı?

Aktif bir aboneliğin varsa, öğrenci indiriminden yararlanabilmek önce mevcut aboneliğini sonlandırman ve ardından öğrenci kimliğini doğrulaman gerekir. Öğrenci kimliği doğrulaması yıllık olarak gerçekleştirilmelidir. Storytel üyeliğinle öğrenci indiriminden en fazla 4 yıl boyunca yararlanabilirsin.

KitUp uygulaması ücretli mi?

Abonelik sistemiyle çalışan bir uygulama olan KitUp normalde üç günlük bir deneme sürümü sunarken koronavirüs sürecinde bu süre 30 güne çıkarıldı. *KitUp aboneliğinin aylık ücreti ise 19,99 TL.

Dinlebi ne demek?

duyulduğunda önce cinnet geçirten sonra istemsizce mırıldanılan virütik bir jingle'a sahip yerli sesli kitap streaming platformu. yüksek ses kalitesi sunduğunu söyleyen kitap dinletme uygulaması. ...

Storytel ne zaman çıktı?

2005'te İsveç'te kurulan, bugün 450 çalışanıyla 19 ülkede faaliyet gösteren Storytel'in Mayıs 2018'de satın aldığı Seslenen Kitaplar, bugün yola Storytel Türkiye olarak devam ediyor.

Storytel de kimler var?

Hayran Olduğun Oyuncular Storytel'de: Bu Kitapları Hayran Olduğun Oyuncuların Sesinden Dinle
  • İbrahim Selim. ...
  • Derya Alabora. ...
  • Levent Can. ...
  • Tilbe Saran. ...
  • Beyti Engin. ...
  • Seda Türkmen. ...
  • Gökçe Eyüboğlu. ...
  • Yiğit Özşener.
Daha fazla öğe...•BE

Storytel nereye indiriyor?

Üzülme, Storytel'e üye olmak ve sesli kitap dinlemeye başlamak son derece kolay! Tek yapman gereken cep telefonu veya tabletinde Google Play /Apple Store'a girerek Storytel'i indirmek.

Storytel öğrenci indirimi ne kadar?

Storytel öğrenci indirimi ile yeni dünyalar keşfet Storytel Sınırız'ın ilk 14 günlük deneme süresiyle Storytel deneyimine başla. Öğrenci kimliğin doğrulandıktan sonra Storytel Sınırsız için aylık %50 indirim kazanırsın. İstediğin kitabı, istediğin kadar dinle ve oku.

Storytel öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Öğrenci indirimi hem yeni Storytel kullanıcıları hem de daha önce Storytel'de aboneliği bulunan kullanıcılarımız için geçerlidir. Eğer Storytel hesabın yoksa, öğrenci indiriminden yararlanmak için Storytel Öğrenci sayfasından kaydolman ve SheerID hizmeti aracılığıyla öğrenci olduğunu doğrulaman gerekiyor.

Kitapup ücretli mi?

En Çok Sevilen Kategoriler kitUP uygulamamızı yükleyerek her gün değişen ücretsiz kitapları okuyabilirsin.