Huawei MateBook D15 ne kadar?

İçindekiler:

  1. Huawei MateBook D15 ne kadar?
  2. Huawei laptop kaç para?
  3. Huawei MateBook D15 ekran kartı ne?
  4. Huawei Matebooklar nasıl?
  5. Huawei MateDock nedir?
  6. Huawei MateBook d15 ekran kartı nedir?
  7. Huawei d15 klavye ışığı nasıl açılır?
  8. Huawei MateDock 2 ne işe yarar?

Huawei MateBook D15 ne kadar?

MateBook D15 i3, Bluetooth Mouse ile birlikte 5.898 TL yerine sadece 4.999 TL!

Huawei laptop kaç para?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 28 Huawei Dizüstü Bilgisayar modeli içerisinde en ucuz Huawei Dizüstü Bilgisayar fiyatı 78.9 TL iken, en yüksek Huawei Dizüstü Bilgisayar fiyatı 18934.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Huawei MateBook D15 ekran kartı ne?

Radeon Vega 8 Grafik Kartı ile günlük işlerde ustalaşabilir veya çaba harcamadan eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Huawei Matebooklar nasıl?

İnanılmaz zarif ve taşınabilir bir cihaz. Kasası oldukça sağlam. Ekran kasa oranı çok iyi bu sayede kasa küçük tutulmuş. Ekran mükemmel sonuçlar veriyor. Renkler ve çözünürlük şahane. Performans günlük işleriniz ve çok ağır olmayan programlar için (photoshop gibi) fazlasıyla yeterli.

Huawei MateDock nedir?

Firmanın MateDock adıyla piyasaya sürdüğü aksesuar, USB Tip-C üzerinden bağlantı seçeneklerini arttıran bir çoklayıcı görevi görüyor. Aynı zamanda takıldığı cihazı şarj edebilen aksesuar, fiyat açısından da Apple kullanıcılarını sevindirecek.

Huawei MateBook d15 ekran kartı nedir?

AMD Radeon Vega 8 ekran kartına sahip olan laptop ile oyun oynarken gelişmiş grafik ayarlarından yararlanarak deneyiminizi daha etkileyici hale getirebilirsiniz. Ürünün RAM belleğinin 8GB kapasitesinde olması yüksek hız gerektiren oyunlarda avantajlı bir kullanım yaşayabilmenizi sağlar.

Huawei d15 klavye ışığı nasıl açılır?

Çözüm
  1. Klavyedeki Fn tuşuna basın ve gösterge ışığının sönmesini sağlayın. Bu işlem F1 ila F12 kısayol tuşlarını etkinleştirecektir.
  2. Arka ışığın parlaklığını manuel olarak ayarlamak için arka ışık tuşuna basın.

Huawei MateDock 2 ne işe yarar?

Çoklu Çıkışı Destekler Tek bir cihazla birden fazla çıktı ayarlayın. Bu bağlantı istasyonu, veri iletim, projeksiyon, şarj ve diğer çok sahne gereksinimlerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için HDMI, VGA, USB-A ve USB-C'yi destekler. Basit ve kullanımı kolaydır.