Ankarakart nasil Kisisellestirme?

İçindekiler:

  1. Ankarakart nasil Kisisellestirme?
  2. Ankara tek kullanımlık kart nereden alınır?
  3. Ankara EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  4. Ankara karta en az ne kadar yüklenir?
  5. Kart bakiyemi nasıl öğrenebilirim?

Ankarakart nasil Kisisellestirme?

Vatandaşlarımız tam Ankarakart kişiselleştirme işlemini, www.ankarakart.com.tr sitesi “Ankarakart Online İşlemler, Ankarakart Tanımlama” menüsüne girerek, adı-soyadı, T.C. kimlik numarası, mail adresi ve cep numarasını, ardından “Ankarakart Tanımlama” bölümünden, kullanım yapılan tam Ankarakart'larının ön ve arka ...

Ankara tek kullanımlık kart nereden alınır?

Ankara Kart Nasıl Alınır? Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

Ankara EGO kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 1 adet fotoğraf ve 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankara karta en az ne kadar yüklenir?

Ankarakart'a en az 1 TL en fazla 1000 TL tutarında bakiye yüklenmektedir. Mobil uygulamadan yüklenecek maksimum bakiye ise 100 TL'dir.

Kart bakiyemi nasıl öğrenebilirim?

SMS ile bakiye öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS gönderilmelidir. Yemekmatik Kart kullanıcıları ise bakiyesini öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS göndererek yemek ve serbest cüzdanındaki bakiyeyi öğrenebilir.