E devlet şifremi unuttum ne yapayım?

İçindekiler:

  1. E devlet şifremi unuttum ne yapayım?
  2. E devlet şifresi nasıl değişiyor?
  3. 65 yaş üstü e-devlet şifresi eve gelir mi?
  4. E-devlet şifresini postaneden başkası alabilir mi?
  5. E devlet şifresi nasıl alınır?
  6. E-devlet 65 yaş üstü e devlet şifresi nasıl alınır?
  7. 65 yaş üstü e-devlet şifresi nereden alınır?

E devlet şifremi unuttum ne yapayım?

Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
  2. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E devlet şifresi nasıl değişiyor?

Kullandığınız şifrenizi değiştirmek istediğinizde;
  1. Şifreniz ile e-Devlet Kapısı'na giriş yapınız.
  2. Kullanıcı menüsündeki “Şifremi Değiştir” düğmesini tıklayınız.
  3. Açılan sayfada öncelikle kullanmakta olduğunuz geçerli şifrenizi yazınız.
Daha fazla öğe...

65 yaş üstü e-devlet şifresi eve gelir mi?

Koç, AA muhabirine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde başlatılan uygulamayla 65 yaş üzeri vatandaşların e-Devlet şifresi için PTT şubelerine gitmeden başvurularını kolayca e-Devlet'ten yapabildiklerini ve şifrelerini evlerinde teslim alabildiklerini söyledi.

E-devlet şifresini postaneden başkası alabilir mi?

Bu nedenle yalnızca kimlik ibrazı ve şahsen başvuru ile PTT'den e-Devlet şifresi temin etmek mümkün. ... Bunun yanı sıra mahkeme kararı ile şahsınıza vasi tayin edilmiş ise vasiniz aracılığı ile de e-Devlet kapısı için şifre temin edebilirsiniz. Bunlar dışında herhangi bir durumda başkası adına şifre almak mümkün değildir.

E devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet Şifresi e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

E-devlet 65 yaş üstü e devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet Kapısı şifresi almayan 65 yaş üstü vatandaşların, uygulama kapsamında "www.turkiye.gov.tr" adresi üzerindeki başvuru formunu doldurarak, şifrenin adreslerinde kendilerine teslim edilmesini istediklerini dile getiren Koç, söz konusu hizmetin ilk olarak 'de Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde ...

65 yaş üstü e-devlet şifresi nereden alınır?

Paylaş: 65 yaş üstü vatandaşlarımızın e-Devlet Kapısı şifrelerini almak için PTT şubelerine gitmelerine gerek kalmayacak adrese teslim şifre başvuruları hizmeti yaygınlaşıyor.