HGS 1 sınıf araçlar nelerdir?

İçindekiler:

  1. HGS 1 sınıf araçlar nelerdir?
  2. Çekici kaçıncı sınıf araç?
  3. Motor kaçıncı sınıf araç?
  4. Binek otomobil kaç akslı?
  5. 1 sınıf 2 sınıf araç nedir?
  6. Transporter kaçıncı sınıf?
  7. 4 sınıf araç nedir?
  8. Araba kaç akslı?
  9. Otomobil hangi araç sınıfına girer?
  10. 2 sinif arac ne demek?
  11. 2 sınıf araçlar hangi köprüden geçer?
  12. Kısa şase transporter HGS kaçıncı sınıf?
  13. Transporter için hangi sınıf ehliyet?
  14. HGS otomatik yükleme limiti nedir?
  15. Clio kaçıncı sınıf araç?

HGS 1 sınıf araçlar nelerdir?

Köprü ve otoyollardan geçişte kullanılan HGS ve OGS almak için araç sınıfları önem arzediyor. 1. sınıf araç kategorisinde otomobiller bulunurken, 2. sınıf araç minibüs, 3. sınıf araç, otobüs, 4. sınıf araç kamyon 5. sınıf araç tır, 6. sınıf araç motosiklettir.

Çekici kaçıncı sınıf araç?

HGS cihazı geçişlerde okunmuyor ise kesinlikle geçişlere devam edilmemelidir. Çekici ve dorseden oluşan araçlar için maksimum dingil sayısına göre HGS cihazı alınacaktır. Resimde görülen aracın bankadan talep edeceği HGS cihazının sınıf 4. Sınıf olması gerekmektedir.

Motor kaçıncı sınıf araç?

Motosikletler 6. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir ve 15 tarihinden itibaren 1. Sınıf araç ücretinin yarısı kadar bir ücret ile Otoyol ve Boğaz Köprülerinden geçişlerini yapabilecektir. HGS sürücülerinin, araçlarının sınıflarına uygun HGS etiketi kullanmaları gerekmektedir.

Binek otomobil kaç akslı?

(motosiklet, otomobil, kamyonet, minibüs, arazi taşıtı vb.) 2.Sınıf araçlar: Aks aralığı (dingil mesafesi) 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç. (minibüs, kamyonet, otobüs vb.) 3.Sınıf araçlar: Aks adedi (dingil sayısı) 3 adet olan her türlü araç 3.sınıf araç.

1 sınıf 2 sınıf araç nedir?

1-Sınıf Araç: AKS aralığı-dingil mesafesi; 3.20 metre altında olan araçlar, 1. sınıf araç olarak nitelendirilir. ... 2. Sınıf Araç : HGS 2 sınıf araç listesi, AKS aralığı-dingil mesafesi 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araç olarak kabul edilir.

Transporter kaçıncı sınıf?

Volkswagen Transporter
Üretim1950-günümüz
Gövde ve Şasi
SınıfHafif ticari araç (M)
Gövde tipi4/5 kapılı panelvan 4/5 kapılı minibüs 2 kapılı kamyonet (tek kabin) 4 kapılı kamyonet (çift kabin)
5 satır daha

4 sınıf araç nedir?

4. Sınıf Araç: AKS adedi-dingil sayısı 4 ve 5 adet olan her türlü araç 4.sınıf araç sınıfı sayılır. Kamyonlar 4. sınıf araçlar arasında yer alır.

Araba kaç akslı?

ARAÇ SINIFLARI
SınıfAraç TipiAKS Adeti
1Aks Aralığı 3.20'den Küçük 2 Akslı Araç2
2Aks Aralığı 3.20'ye Eşit veya Büyük 2 Akslı Araç2
3Yere Değen Aks Sayısı 3 Olan veya Çektiği Araç İle Birlikte Yere Değen Toplam Aks Sayısı 3 Olan Araç3
3 satır daha

Otomobil hangi araç sınıfına girer?

1-Sınıf Araç: AKS aralığı-dingil mesafesi; 3.20 metre altında olan araçlar, 1. sınıf araç olarak nitelendirilir. Otomobiller bu sınıfta bulunur.

2 sinif arac ne demek?

2. Sınıf Araç : HGS 2 sınıf araç listesi, AKS aralığı-dingil mesafesi 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araç olarak kabul edilir. Minibüsler 2. sınıf araç kategorisine girer.

2 sınıf araçlar hangi köprüden geçer?

Birinci sınıf araçlar ile kamyon ve otobüslerin dışındaki 2. sınıf araçlar, turizm, personel ve okul için kullanılan tüm servis araçları, karavan, ticari olarak 100 kilometreye kadar şehirler arası tarifeli ve tarifesiz yolcu taşımacılığı yapan D4 yetki belgeli araçlar, toplu taşıma araçları, Karayolları Genel ...

Kısa şase transporter HGS kaçıncı sınıf?

Volkswagen markasının TRANSPORTER modelinin hgs sınıfı 2. sınıftır.

Transporter için hangi sınıf ehliyet?

B sınıfı ehliyetiniz varsa otomobil, kamyonet ve traktör kullanabilirsiniz.

HGS otomatik yükleme limiti nedir?

HGS'de yükleme-otomatik yükleme alt limit tutarlar Sınıf HGS'de ürün üzerindeki bakiye minimum 50 TL olmalıdır. 50 TL altına indiğinde, ürüne minimum 40 TL'lik otomatik yükleme yapılabilmektedir.

Clio kaçıncı sınıf araç?

B Segment: Küçük sınıftakiler Küçük sınıfta bulunan bu araçlar, “küçük aile otomobilleri” olarak da anılır. 3 cm uzunluğundaki bu otomobiller arasında Opel Corsa, Volkswagen Polo, Renault Clio, Nissan Micra, Citroen C3, Toyota Yaris, Honda Jazz gibi otomobiller sıralanabilir.