Gülin Iyigün kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Gülin Iyigün kaç yaşında?
  2. Gülin Iyigün kimle evli?
  3. Deniz gök kaç yaşında?
  4. Cocuklar Duymasin Mary Kimdir?
  5. Deniz Gök nereli?
  6. Demet hanim kim?
  7. Demet Tuncer eşi kim?
  8. Haluk boyu kaç?

Gülin Iyigün kaç yaşında?

38 yaşında () Gülin İyigün/Yaş

Gülin Iyigün kimle evli?

GÜL (GÜLİN İYİGÜN) Necati'nin ikinci evliliğidir. Otuzlu yaşlarının sonundadır. Evlendikten kısa bir süre sonra Necati vefat etmiştir. Çocuğunu 12 yaşına kadar tek başına büyütmüştür.

Deniz gök kaç yaşında?

Deniz Gök, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra Birol Güven'in kurduğu MinT Motion Pictures dizi ve sinema yapım firmasında senaryo asistanı ve yapımlar direktörü olarak çalışmaya başlamıştır.

Cocuklar Duymasin Mary Kimdir?

Demet Tuncer, 1975 yılında İstanbul'da hukukçu bir ailenin kızı olarak doğmuştur. ... Demet Tuncer, 2002 yılında başlayan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide canlandırdığı Amerikalı Patron Mary Smith karakteriyle tanındı. Demet Tuncer, birçok müzikalde oynamış olup seslendirdiği bazı şarkılarda bulunmaktadır.

Deniz Gök nereli?

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı İrem karakteriyle tanınan Deniz Gök, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Demet hanim kim?

Hazal Türesan 1985 yılında Ankara'da doğdu. Hazal Türesan ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara'da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tiyatro eğitimi aldı.

Demet Tuncer eşi kim?

Çağrı Tanrıöver Demet Tuncer/Eşi

Haluk boyu kaç?

1,74 m Haluk Bilginer/Boy