Express ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Express ne anlama geliyor?
  2. Ekspres Otobüs ne demek?
  3. Kadifemsi ne demek TDK?
  4. Ekspres yıkama ne demek?
  5. Ekspres kasa ne demek?
  6. Molasız otobüs ne demek?
  7. Ekspres yolculuk nedir?
  8. Velur yüzey ne demek?
  9. Türk Dil Kurumu Veled ne demek?
  10. Ekspres çamaşır makinesi ne demek?
  11. Ekspres nedir çamaşır makinasi?
  12. Ekspres 14 ne demek çamaşır makinesinde?
  13. Non stop otobüs ne demek?
  14. Otobüs ne zaman mola verir?

Express ne anlama geliyor?

Ekspres sözlük anlamı ile hızlı demektir.

Ekspres Otobüs ne demek?

Ekspres Sefer Nedir? Kamil Koç tarafından yolcularına vakit kazandırma amacıyla geliştirilen ekspres seferler, yolculuk esnasında harcanan zamanı en aza indirerek size hızlı ve zahmetsiz bir yolculuk imkanı tanıyor.

Kadifemsi ne demek TDK?

Kadifemsi ne demek TDK? kadifemsi sıf. ( < kadife+msi ) kadifeyi andıran, kadifeye benzer, kadife görünüşünde: “kadifemsi bir cilt.”

Ekspres yıkama ne demek?

Ekspres 15/30 yıkama programları az kirli çamaşırları en hassas şekilde sadece 15 ya da 30 dakika gibi kısa bir zamanda yıkamanızı sağlar. JetPlus+ ise ihtiyacınız olan çamaşırı %65 oranında daha hızlı yıkayarak zamanınızı size bırakır.

Ekspres kasa ne demek?

Ekspres Kasa (İngilizce:10 Items or Less), 2006 yapımı ABD komedi drama filmi. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Brad Silberling yaparken baş rollerde Morgan Freeman ve Paz Vega yer aldı. Film vizyona girdikten iki hafta sonra, 15 Aralık 2006'da internet üzerinden de yayınlandı.

Molasız otobüs ne demek?

Bu seferler yeni yolları kullanmanın yanında mola da yapmıyorlar ve daha hızlı ulaşım sağlıyorlar. Molasız seferlerde yolcularının konforunu düşünen firmalar, yapılan araç içi servislerin sayısını artırabiliyorlar.

Ekspres yolculuk nedir?

Ekspres Yol: Taşıtların hızlarını kesmeden gidebilecekleri genişlikte, gidiş ve geliş yönleri ayrılmış yola denir.

Velur yüzey ne demek?

Velur kısaca anlamı, tanımı: Kadife : Yüzeyi belirli uzunlukta bırakılmış ham madde lifleriyle kaplı, parlak, yumuşak kumaş, velur. Bu kumaştan yapılmış, bu kumaşla kaplanmış.

Türk Dil Kurumu Veled ne demek?

Velet TDK'ya göre oğul çocuk anlamına gelmektedir.

Ekspres çamaşır makinesi ne demek?

Ekpres Program ile çamaşır makineniz az kirli, günlük, pamuklu çamaşırlarınızı 28 dakika gibi kısa sürede mükemmel şekilde yıkar.

Ekspres nedir çamaşır makinasi?

Program açıklaması "Express" öneki anında anlamına gelir. Yıkama durumunda “anlık” demek mümkün değildir, ancak ekspres program 15-30 dakika sürdüğü için “hızlı” oldukça mümkündür. Durulama sayısının azaltılması ve suyun ısıtılması ile yıkama süresi kısalır.

Ekspres 14 ne demek çamaşır makinesinde?

Zamandan tasarruf sağlayan çamaşır makinesi 14 dakikada yıkama yapıyor. ... Beko'nun 14 dakikada çamaşır yıkayan makinesinde Express 14, Bebek programı, akıllı program, yünlü program, memory fonksiyonu, yorgan programı, buhar destekli havalandırma programı ve kırışık azaltma programı gibi özellikler bulunuyor.

Non stop otobüs ne demek?

Sesli Sözlük - otobüs mola vermeden, duraklarda durmadan, non-stop (gitmek)

Otobüs ne zaman mola verir?

Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için mola ve dinlenme süreleri kanunen belirlenmiştir. Kanuna göre uzun yola çıkan ticari araçlar 4,5 saatte bir mola vermek zorundadırlar ve mola süresinin ise 15 ile 45 dakika arasında olması gerekmektedir.