Idefix sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Idefix sahibi kim?
  2. Kitapyurdu kim kurdu?
  3. Kitapyurdundan alışveriş yapılır mı?
  4. Kitapyurdu hangi kargo ile gönderiyor?
  5. Idefix Hangi grubun?
  6. Remzi Kitabevi sahibi kim?
  7. Kitapyurdu Kargo ücreti ne kadar?
  8. Jet teslim nedir?
  9. Kitapyurdu sipariş hazırlanıyor ne demek?
  10. Idefix hangi şirkete ait?
  11. Turkuvaz Müzik kitap Mağazacılık Pazarlama A Ş kimin?
  12. Remzi Kitabevi hangi şehir?
  13. Remzini ne demek?
  14. Kitapyurdu kaç tl ve üzeri kargo bedava?
  15. Kargo temin edildi ne demek?
  16. Kitapsepeti kargo kaç günde gelir?
  17. Kitapsepeti kapıda ödeme var mı?

Idefix sahibi kim?

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Müzik Kitap (D&R), internet üzerinden kitap satışı gerçekleştiren 'idefix' ve 'prefix' markalarını bünyesinden barındıran Elektronik Bilgi İletişim Hizmetleri şirketini 11.5 milyon liraya satın aldı.

Kitapyurdu kim kurdu?

Kitapyurdu'nu kim kurdu? Kitapyurdu 1985'ten beri Babıali'de kitabevi, yayınevi, dağıtımcılık, matbaacılık ve bilişim alanında faaliyet gösteren Repar Tanıtım İletişim Matbaacılık Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Kitapyurdundan alışveriş yapılır mı?

Kitapyurdu.com'dan herhangi bir alışveriş yapmak ise oldukça kolay. Tek yapmanız gereken satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize eklemek ardından da Kitapyurdu ödeme seçenekleri arasında yer alan kredi kartı, havale, EFT, BKM Express ya da kapıda ödeme opsiyonlarından birini seçerek siparişinizi oluşturmak.

Kitapyurdu hangi kargo ile gönderiyor?

  • Kredi kartı ile vereceğiniz siparişlerinizde banka onayı anında alınabilmekte ve siparişiniz hemen hazırlık aşamasına geçmektedir. ...
  • Firmamızın PTT KARGO firması ile anlaşması bulunmaktadır.
  • Teslimat bölgelerine uygun kargolar 5 iş günü içinde taşra dağıtımları ise 7 günlük süreçte teslimat yapılabilmektedir.
Daha fazla öğe...

Idefix Hangi grubun?

Biliyorsunuz 2018 yılında D&R, Kalyoncular'dan Cemal'in Turkuvaz Medya Grubu'na haraç mezat satılmıştı. İdefix de daha evvel, 2013 yılında, D&R tarafından satın alınmıştı. Böylece Türkiye'nin en çok kitap satan iki mağazası olan D&R ve İdefix, tek bir çatı altında toplanmış oldu.

Remzi Kitabevi sahibi kim?

Kuruluşundan bu yana başlık olarak yaklaşık 4000 kitap yayınlamış olan Remzi Kitabevi bugün, Remzi Bengi'nin, 1965 yılında yayıncılığa başlayan damadı Erol Erduran ile torunları Ömer Erduran ve Ahmet Erduran tarafından yönetilmektedir.

Kitapyurdu Kargo ücreti ne kadar?

Ayrıca bizzat Kitapyurdu'nun şubesine gidip siparişlerinizi alabiliyorsunuz. Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Jet teslim nedir?

Jet Kargo” hizmeti, hızlı kargo operasyonları talepleri için oluşturulmuş bir seçenektir. Jet Kargo ile teslim alınan gönderiler, bir sonraki gün sabah saat 10:00'a kadar alıcıya teslim edilir.

Kitapyurdu sipariş hazırlanıyor ne demek?

"Sipariş Hazırlanıyor" aşaması ürünlerin temin edilme sürecidir. Stoklarımızda bulunmayan ürünler yayıncılardan talep edilir. Bu ürünleri "Bekliyor" aşamasında sipariş detayınızda görebilirsiniz. Temin süreci tamamlanan ürünler hızla paketlenir ve size ulaştırılması için ilgili kargo firmasına teslim edilir.

Idefix hangi şirkete ait?

Biliyorsunuz 2018 yılında D&R, Kalyoncular'dan Cemal'in Turkuvaz Medya Grubu'na haraç mezat satılmıştı. İdefix de daha evvel, 2013 yılında, D&R tarafından satın alınmıştı. Böylece Türkiye'nin en çok kitap satan iki mağazası olan D&R ve İdefix, tek bir çatı altında toplanmış oldu.

Turkuvaz Müzik kitap Mağazacılık Pazarlama A Ş kimin?

Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. D&R, Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Türk şirketi. Kasım 1996'da Doğan Holding ve Raks grubunun ortaklığı ile kurulmuş ve iki şirketin baş harfleri yeni kurulan şirketin adını oluşturmuştur.

Remzi Kitabevi hangi şehir?

Remzi Kitabevi, 1927 yılında Remzi Bengi tarafından İstanbul'un Beyazıt ilçesinde kurulan bir yayınevi.

Remzini ne demek?

remzi / remzî / رَمْز۪ي İşarete ait, işaretle alâkalı.

Kitapyurdu kaç tl ve üzeri kargo bedava?

Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Kargo temin edildi ne demek?

Temin Edildi. Sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin temin edildiği anlamına gelir.

Kitapsepeti kargo kaç günde gelir?

Siparişleriniz kitapların temin süresine göre kargoya teslim edilir.Adrese teslimat seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.Mobil bölgelerde (ilçelere uzak) teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen ...

Kitapsepeti kapıda ödeme var mı?

Kapıda nakit ödeme hizmet bedeli sadece 9,90 TL'dir. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. Kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.