SPK sınav tarihleri 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. SPK sınav tarihleri 2021 ne zaman?
  2. SPL yazılı sınav ne zaman 2021?
  3. SPK Sınavı Ne Zaman 2020 2 dönem?
  4. SPK Düzey 1 sınavına kimler girebilir?
  5. SPL elektronik sınav nasıl oluyor?
  6. SPK sınavları ertelendi mi?
  7. En yakın SPK sınavı ne zaman?
  8. SPK Temel Düzey 1 ne işe yarar?
  9. SPK Temel Düzey 1 lisansı ne işe yarar?
  10. SPK sınavına kimler katılabilir?
  11. SPL Elektronik sınavları nerede yapılıyor?
  12. SPL SPK nedir?
  13. SPL yazılı sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

SPK sınav tarihleri 2021 ne zaman?

2021 yılı içerisinde kâğıt ortamda yapılacak lisanslama sınavlarının üçüncüsü, Covid-19 salgınına karşı koruyucu önlemler alınarak 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecektir. Sınav başvuruları 18 Ekim-1 Kasım 2021 tarihleri arasında SPL Başvuru Sistemi'nden (basvuru.spl.com.tr) yapılabilecektir.

SPL yazılı sınav ne zaman 2021?

Açıklamaya göre sınavlar 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2021 yılı içerisinde kağıt ortamda yapılacak lisanslama sınavları, Covid-19 salgınına karşı koruyucu önlemler alınarak 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınav başvuruları 17-31 Mayıs tarihlerinde yapılabilecek.

SPK Sınavı Ne Zaman 2020 2 dönem?

Sınav Tarihleri
2020 SPK Lisanslama Sınav Tarihleri
2020 1. DÖNEM11 - 12 Temmuz 2020
2020 2. DÖNEMAralık 2020

SPK Düzey 1 sınavına kimler girebilir?

17) SPK Temel Düzey Lisanslama Sınavlarına Kimler Girebilir? Lise Mezunu, 2 yıllık Yüksekokul mezunu, 4 yıllık Fakülte mezunları girebilir.

SPL elektronik sınav nasıl oluyor?

e-LS elektronik ortamda bilgisayar üzerinden yapılacaktır. Bu itibarla sınava başvuracak adayların bilgisayar kullanma bilgi ve becerisine sahip olmaları gerekmektedir. Adaylara sınavda bilgisayar kullanma eğitimi verilmeyecek olup bilgisayar kullanabilmeleri için herhangi bir destek de sağlanmayacaktır.

SPK sınavları ertelendi mi?

2019 SPL (Sermaye Piyasası Lisanslama Sınav Tarihleri) Aralık 2019' da yapılacak SPL Sınavları Seçim dolayısı ile 29-30 Haziran 2019'a ertelenmiştir.

En yakın SPK sınavı ne zaman?

SPK SINAVI NE ZAMAN? 2021 yılı içerisinde kağıt ortamda yapılacak SPK lisanslama sınavları, Covid-19 salgınına karşı koruyucu önlemler alınarak 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SPK Temel Düzey 1 ne işe yarar?

SPK Lisanslama Belgesi; Banka ve aracı kurumlarda çalışmaya başlamak ve kolayca iş bulmak için SPK Düzey-1 Lisans Belgesi, banka ve aracı kuruluşlarda iş bulmak ve söz konusu kurum ve kuruluşlarda yükselmek ve üst yönetici olmak için SPK Düzey 2 veya 3 Lisans Belgesi, kredi değerleme sahasında ve raiting şirketlerinde ...

SPK Temel Düzey 1 lisansı ne işe yarar?

D- Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Lisansına sahip olanlar, ayrı bir lisans belgesi gerekmeksizin “Takas ve Operasyon Sorumlusu” ve Temel Düzey Müşteri Temsilcisi olarak çalışabilirler.

SPK sınavına kimler katılabilir?

SPK lisans belgelerini üniversite mezunu olan herkes alabilir. Bu konuda işletmeci iktisatçı, mühendis, doktor, hukukçu gibi bir ayrım yoktur. Örneğin, endüstri müdendisi olan bir kişi Gayrimenkul Değerleme lisansını alabilir.

SPL Elektronik sınavları nerede yapılıyor?

Maslak Sınav Merkezi'nin devreye alınması nedeniyle elektronik lisanslama sınavları, tarihi itibarıyla Osmanbey Sınav Merkezi ve Maslak Sınav Merkezi olmak üzere iki farklı adreste düzenlenecektir.

SPL SPK nedir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslama sınavı tek bir sınavdan ibaret olmayıp lisans almak için gerekli farklı konuları kapsayan bir sınavlar bütünüdür. ... Sınav, sermaye piyasasında çalışmak isteyenlerin (Bankalar, Aracı Kurumlar gibi) girmesi gerekli olan bir sınavdır.

SPL yazılı sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

Sınav sonuçları, sınav tarihini izleyen 5 iş günü içinde “SPL Başvuru Sistemi” üzerinden açıklanmaktadır. Adaylar, belirtilen süre içerisinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle birlikte “SPL Başvuru Sistemi”ne giriş yaparak(basvuru.spl.com.tr) sınav sonuçlarını öğrenebileceklerdir.